Ана Паула Валадао Дигно Лирицс је јањетина

<Х1> Ана Паула Валадао’с Лирицс – ДИГНО је јагње

<Х2> Увод
<п> Песма “ДИГНО је јагње” једна је од најпознатијих и песама певања Јеванђеља Сингер Ана Паула Валадао. У овом блогу ћемо истражити текст ове песме и размислити о његовом значењу и поруци.

<Х2> Писмо
<п> Писмо “достојног је јањетина” је моћна изјава похвале и обожавања Исуса Христа. Његовим речима, Ана Паула Валадао изражава своју веру и признање Божје величине и суверенитету.

<п> <стронг> ДИГНО је јањег Ко је убијен <бр>
Свети, светац.
Нова песма у ономе што се заснива
О трону неба

<п> Ови почетни стихови музике означавају светост и достојанство Исуса Христа, Јагањца Божје који је жртвован због спасења човечанства. Ана Паула Валадао препознаје да је сједећи на небу престо и заслужује нову песму обожавања.

<О ол>
<ЛИ> Ко је вриједан да отвори књигу и одвеже печате?
<ЛИ> Ко је вриједан пријема снаге, богатства и мудрости?
<ЛИ> Ко је вриједан примање части, славе и похвале?

<п> Ови стихови се односе на књигу Откривења, где је књига запечаћена са седам маркица које је неко ко може отворити само неко достојан је описано. Одговор на ова питања је Исус Христ, Јагње Божје, који је достојан да прими сву снагу, богатство, мудрост, част, славу и похвале.

<Х3> Закључак
<п> Писмо “достојног је јањетина” је дубок израз обожавања и препознавања величине Исуса Христа. Ана Паула Валадао позива нас да му предајемо похвале и обожавање њему и препознајући да је достојан све наше љубави и побожности.

<П> Надам се да вас је овај блог инспирисао да размишљате о текстовима ове песме и предате се богослужју Јагњећег Бога. Нека увек препознамо величину и достојанство Исуса Христа у нашем животу.