Арлиндо Цруз Лирицс Тхе Схов се мора наставити

<Х1> Арлиндо Цруз: Схов мора да настави

<п> Арлиндо Цруз је познати бразилски певач и текстописац, познат по својим песмама Самба и Пагода. У овом блогу, разговарајмо о једној од ваших најпознатијих песама “, емисија мора да настави” и истражује његово значење и утицај на умјетничку каријеру.

<Х2> Арлиндо Цруз: Легенда о Самба

<п> Арлиндо Цруз рођен је у Рио де Жанеиру 1958. и почетком је показао таленат за музику. Каријеру је започео као члана позадинске групе, један од најважнијих бразилских Самба и Пагода. С његовим изузетним гласовима и узбудљивим композицијама, Арлиндо је освојио срце јавности и постао референца у жанру.

<Х3> “Схов се мора наставити”: Порука о отпорности

<п> Један од најскупљених песама Арлиндо Цруза је “Схов се мора наставити”. Покренута 1996. године, песма је постала химна превазилажења и отпорности за многе људе. Са снажним и узбудљивим писмом, Арлиндо нас подсећа да, чак и у лице потешкоћа живота, морамо да пређемо и никада не одустајемо од својих снова.

<п> <стронг> “Схов мора да настави
<п> <стронг> Не можете престати
<п> <стронг> јер не могу више да плачем
<п> <стронг> Померите се на
<п> <стронг> Оловни живот
<п> <стронг> јер плакање неће ићи
<п> <стронг> Решавање

<п> Ови упечатљиви стихови показују нам снагу и одређивање Арлиндо Цруза, који се чак суочавају са невољама у његовом личном животу, као мождани удар у 2017., никада се није успео борити и наставити његову каријеру.

<О ол>
<ЛИ> Арлиндо Цруз: Инспирација за многе
<ЛИ> Порука “Схов се мора наставити”
<ЛИ> Утицај на каријеру Арлињо Цруза

<Х2> Утицај “Схов мора да настави”

<п> Песма “Схов мора да настави” постала је прави успех, преиспитао је неколико уметника током година. Поред тога, песма је била и предмет отварања Реде Глобовог сапунице Опера “О Цлоне” 2001. године, што је додатно проширило своју видљивост.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Извођач
<Хх> Покрените годину


<тди>
<Тр>
<ТД> Арлиндо Цруз
<ТД> 1996

<Тр>
<ТД> Група за откривање
<ТД> 2002

<Тр>
<ТД> Алционе
<ТД> 2003


<п> Ова песма се такође често сећа у време превазилажења и отпорности, који се користе као звучни запис у спортским догађајима и телевизијским програмима.

<а хреф = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ватцх? в = 123456 "> Погледајте видео” Схов мора да настави “

<п> Укратко “, емисија мора наставити” је песма која представља снагу и одлучност Арлиндо Цруз, као и преношење поруке наде и превазилажења свима који је чују свима који је чују. Било да је у најтежим временским временима живота или у постигнутим постигнутим постигнутим постигнутим, ова песма нас подсећа да бисмо требали да кренемо и никада не одустанемо од својих снова.