Ботецо Табле Шта да служи

<Х1> Ботецо Табела: Шта служе?

<п> Када помислимо на бар, ускоро нам пада на памет опуштеној атмосфери, са пријатељима заједно, укусне грицкалице и хладна пића. Али када је у питању постављање стола за бару код куће, многи сумњи могу настати о томе шта да служе. На овом блогу ћемо вам дати неколико врхова на храну и пиће које не могу пропустити овом приликом.

<Х2> Грицкалице

<п> Грицкалице су душа бара. Морају бити практични, укусни и лако јести рукама. Неки примери класичних грицкалица су:

<ул>
<ЛИ> Думпленг бакалара
<ЛИ> Цокинха
<ЛИ> Пиес
<ЛИ> Пилећи мамац
<ли> Цалабреса Ацебоада
<ли> ЦЛОАК ЦХЕЕЕР

<п> Поред ових, можете укључити и друге грицкалице по вашем избору, као што су чипс, пастели, кобасица, између осталог. Важно је имати различите опције да бисте сви укусили.

<Х2> Пиће

<п> Пиће су такође неопходне у столу бара. Поред традиционалних пива, можете понудити друге опције, као што су:

<ул>
<ЛИ> Цаипиринха
<ЛИ> Мојито
<ЛИ> Гин Тониц
<ли> Воћни напитак
<ли> Мекална пића
<ЛИ> Ватер

<п> Не заборавите да имате одговарајући лед и шоље за сваку врсту пића. И не заборавите да понудите неалкохолне могућности за оне који не конзумирају алкохол.

<Х2> Декорација

<п> Декорација стола за бар може да следи опуштени стил животне средине. Користите плаћене пешкире, дрвене ладице, стаклене тегле са чачкалицама, прилагођеним папирним салветама, између осталих елемената који се односе на традиционалну бару.

<Х2> Додатни савети

<п> Поред грицкалица и пића, можете да укључите неке друге опције на столу за бар, као што су:

<ул>
<ЛИ> Мини Хамбургерс
<ЛИ> Пизза у комадима
<ли> Цолд Боард
<ЛИ> Парти Снацкс
<ЛИ> Слаткиши

<п> Ово су само сугестије, можете прилагодити столицу за бар према вашем укусу и укусу ваших гостију. Важно је створити пријатну и опуштену атмосферу да сви уживају.

<п> Сада када знате шта да послужите у баралном столу, само назовите пријатеље, припремите грицкалице и пиће и уживајте у добрим временима заједно. Живели!