број да бисте видели равнотежу кутије

<Х1> Како проверити равнотежу кутије

<п> Ако тражите брзи и једноставан начин да бисте проверили равнотежу кутије, дошли сте на право место! На овом блогу ћемо вам показати како то учинити једноставно и повољно.

<Х2> 1. корак: Приступите веб локацији своје финансијске институције

<П> Први корак за проверу биланса вашег оквира је приступ веб локацији своје финансијске институције. Обично то можете учинити тако што ћете уписивати адресу сајта на прегледачу или помоћу претраживача као Гоогле.

<Х3> Корак 2: Пријавите се на свом налогу

<п> Након приступа веб локацији, мораћете да се пријавите на свој налог. Генерално, то укључује уметност вашег корисничког имена и лозинке. Обавезно откуцајте исправне информације да бисте избегли проблеме приступа.

<Х2> Корак 3: Претражите на рачуну Секција

<п> Једном када се пријавите на свој налог, идите до одељка налога. Ово може варирати у зависности од распореда сајта, али овај одељак обично можете пронаћи на главном менију или бочној плочи.

<Х3> Корак 4: Изаберите опцију “Биланс”

<П> У оквиру секције налога морате пронаћи опцију “равнотежа”. Кликните ову опцију да бисте видели тренутну равнотежу кутије.

<Х2> Корак 5: Проверите биланс ваше кутије

<п> Сада када сте на страници са равнотежом, можете видети тренутну равнотежу кутије. То се обично приказује у лаганом факултету, приказује количину доступну вашем налогу.

<Х2> Корак 6: Запишите равнотежу или направите снимање екрана

<п> Да бисте одржали евиденцију свог биланса, добра је идеја записати је или направити снимање екрана. Ово може бити корисно за будуће референце или за праћење финансијског напретка током времена.

<Х2> Корак 7: Склоните се са рачуна

<П> Након провере равнотеже вашег оквира, не заборавите да се извучете из свог налога како бисте осигурали сигурност својих личних података. Генерално, то можете учинити кликом на “ОУТ” или икону профила у горњем десном углу странице.

<п> Сада када знате како да проверите стање у оквиру, своје финансије можете ефикасније да пратите и донесете информисане одлуке о вашој потрошњи и економијама. Не заборавите да увек чувате своје податке за пријаву и да га никада не делите са другим људима.