Број омбудсмана Министарства држављанства

<Х1> Министарство за држављанство Омбудсмана број

<п> Ако треба да се обратите Министарству грађанства омбудсмана, овај је чланак за вас. Овде ћете пронаћи све информације које су вам потребне да бисте дали жалбу, предлог или комплимент.

<Х2> Шта је омбудсман Министарства држављанства?

<п> Омбудсман Министарства држављанства је комуникацијски канал између грађана и тела одговорно за пријем и прослеђивање демонстрација о услугама које пружа институција. То је простор за вас да своје жалбе, предлоге, комплименте или притужбе или жалби извршите.

<Х2> Како се обратити омбудсману Министарства грађанства?

<п> Постоје различите начине за контактирање Министарства грађанства омбудсмана:

<О ол>
<ЛИ> Телефон: Број омбудсмана је <стронг> (кк) кккк-кккк . Можете да позовете овај број и снимите своје демонстрације директно са полазника.
<ЛИ> Е-пошта: Такође можете да пошаљете е-пошту <стронг> оувидориа@цидаданиа.гов.бр са демонстрацијама. Обавезно укључите све релевантне информације тако да је ваш захтев правилно анализиран.
<ЛИ> Онлине образац: На званичној веб страници Министарства држављанства наћи ћете одређени образац за снимање своје демонстрације. Приступ <а хреф = "хттпс: //ввв.цидаданиа.гов.бр/оувидориа "> хттпс: //ввв.цидаданиа.гов.бр/оувидориа

<Х2> Како се брине Министарство за држављанство?

<п> Министарство грађанства Омбудсман је посвећен реаговању на све демонстрације примљене у року од 30 дана. Током овог периода, ваш захтев ће бити анализиран и прослеђен одговорној области, што ће предузети одговарајуће мере.

<п> Добићете протоколски број да бисте пратили напредак своје демонстрације. Ако нисте задовољни примљеним одговором, можете прибјежити генералу омбудсману Уније.

<Х2> Закључак

<п> Омбудсман Министарства држављанства важан је канал за грађане да праве своје демонстрације о услугама које пружа институција. Користите горе наведени контакт канали да бисте регистровали жалбу, предлог или комплимент. Ваше мишљење је пресудно за континуирано унапређење јавних услуга.