Б.О.Б Авиони

<Х1> Б.О.Б Писмо – Авионски авиони

<Х2> Увод
<п> Данас ћемо разговарати о текстовима песме “Авионски авионе” од Раппер Б.О.Б. Ова песма је објављена у 2010. години и била је веома успешна, достигла је врх графикона у неколико земаља. Погледајмо писмо и разумемо значење иза речи.

<Х2> Лирицс
<п> <стронг> Можемо ли намеравати да авионе на ноћном небу су попут звезда снимања?
<п> Ова почетна фраза музике чини нас одражавајући на способност сањања и замишљања ствари које изгледају немогуће. Рефепер нас позива да замислимо да су авиони на ноћном небу попут индијских звезда, доносећи мало магије у наше животе.

<п> <стронг> Стварно бих могао тренутно да користим жељу, пожелите одмах, пожелите одмах
<п> Ево, Б.О.Б изражава жељу, потребу за нечим што може да промени вашу тренутну ситуацију. Он тражи жељу која се може остварити и донети позитивну промену у вашем животу.

<п> <стронг> Можемо ли намеравати да авионе на ноћном небу су попут звезда снимања?
<п> Ова фраза се понавља, појачавајући идеју да замисли нешто изван онога што је могуће. Рефепер нас позива да сањамо и верујемо да се могу догодити изванредне ствари.

<п> <стронг> Да, могао бих да користим сан или џин или жељу
<п> Ево, Б.О.б изражава жељу да има сан, геније или жељу која се може остварити. Он тражи нешто што може да промени свој живот и донесе срећу.

<О ол>
<ли> <стронг> да се вратите на место много једноставније од ове
<ЛИ> <стронг> ‘јер након свега забаве и смасхин-а и срушио се
<ЛИ> <стронг> и сви глитз и глам и мода
<ЛИ> <стронг> и сав пандемонијум и све лудило
<ЛИ> <стронг> Долази време у коме се бледи до црнине
<ЛИ> <стронг> и кад угледате у тај телефон у себи, лап
<ЛИ> <стронг> и надате се да ће вас папукови Бутм никада не зову назад
<ЛИ> <стронг> Али то је управо како се прича одвија
<ЛИ> <стронг> Добићете другу руку убрзо након што преклопите
<ЛИ> <стронг> и када се ваши планови разоткриве у песак
<ЛИ> <стронг> Шта бисте желели ако имате једну прилику?

<п> У овом делу песме, Б.О.Б се одражава на живот и како то може бити компликовано. Говори о потреби да се врати на једноставније место, далеко од свих мешање и лудила света. Такође помиње усамљеност и нада се да ће примити позив који никада не стигне. Писмо нас чини да размишљамо о томе шта желимо када имамо само једну прилику.

<Х2> Закључак
<п> Б.О.б-ове лирицс-у “Аирпланес” позива нас да сањамо и верујемо да се могу догодити изванредне ствари. Она говори о потрази за жељом која може да промени наш живот и донесемо срећу. То је песма која нас чини да размишљамо о једноставности и сложености живота. Надам се да сте уживали у овој анализи слова!