Време није за писмо Цазуза

<Х1> Време се не зауставља – Цазуза

<п> “Време не зауставља” је иконична песма бразилског певача Цазуза, објављена 1988. Песма је део албума “Идеологија” и постала је један од највећих хитова умјетничке каријере.

<Х2> Лирицс

<п> Писмо “Време не престаје” удари се и доноси размишљања о проласку времена и потраге за слободом. Погледајте одломак из доње песме:

<п> <стронг> “Видим будућност поновити прошлост <бр>
Видим музеј сјајних вести <бр>
Време се не зауставља
Нема заустављања, не, не за “

<п> Музика се бави идејом да, чак и током година, многе ствари и даље понављају себе и друштво увек тражи вести. Цазуза, са својом јединственом поезијом, може да пренесе дубоку поруку својим речима.

<Х3> Цазуза Легаци

<п> Цазуза је била једна од највећих икона бразилске музике, позната по својој интензивној текстовима и његовом изузетном гласу. Био је један од оснивача бенда Барао Вермелхо и такође је наставио соло каријеру, остављајући заоставштину сјајних хитова.

<п> <спан> Неке од најпознатијих песама Цазуза су:

<О ол>
<ЛИ> преувеличана
<ЛИ> Про Даи Рођен срећан
<ЛИ> Бразил
<ЛИ> Сва љубав у овом животу
<ЛИ> Блуес побожности

Нажалост, Цазуза је умрла 1990. године у доби од 32 године, жртва компликација узрокована АИДС-ом. Међутим, ваша музика и поезија остају живог до данас, надахњујуће генерације уметника и навијача.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<хх> година
<Хх> Наслов
<Хх> Позиција на престанама


<тди>
<Тр>
<ТД> 1988
<ТД> Идеологија
<ТД> # 1

<Тр>
<ТД> 1989
<ТД> Буржоазија
<ТД> # 2

<Тр>
<ТД> 1991
<ТД> Поем
<ТД> # 3


<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ватцх? в = 3к9вц9вкккк "> Кликните овде да гледате музички видео” Време није за “на ИоуТубе-у.

<п> <ф> Извор:

<ул>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ен.википедиа.орг/вики/Цазуза "> Википедиа – Цазуза
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.летрас.мус.бр/цазуза/ "> летрас.мус.бр – цазуза

<п> <ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/3к9вц9вкк" Фреребордер = "0" акцелерометар; обдуктура; цлипбоард-писање; медији; гироскоп; -У-СЛИКЕ "ДОДАТНОФЛЛСЦРЕЕН>