Габриел Исус и Схрек Цоокие

<Х1> Габриел Исус и Схрек Цоокие

<Х2> Увод
<п> Ако сте фудбалски вентилатор и гледали сте у Бразилске тимске игре, сигурно сте чули за Габриела Исуса. Млади нападач, који се тренутно свира у Манцхестер Цитију, познат је по својој вештини и брзини на терену. Али да ли сте знали да такође има знатижељну везу са Схрек Цоокие? У овом чланку ћемо истражити ову интригантну причу.

<Х2> Извор надимак
Када је Габриел Исус почео да се истиче у фудбалу, многи навијачи и новинари почели су приметити сличност између играча и лика у филму Схрек. Поред физичког изгледа, неки су рекли да је Габриел Исус имао забавну и опуштену личност, као и зелени огрегирање анимације.

<п> У интервјуу, Габриел Исус је открио да му се допада надимак и чак и играо с тим. Рекао је да је када је био млађи, јели колачиће док је гледао филм Схрек филма и то је завршило да постане шала међу својим пријатељима и породицом.

<Х2> Схрек Цоокие
<п> Схрек’с Цоокие, познат и као “Гингер Цоокие”, деликатност је традиционално конзумирана током Божића у неким земљама, као што су Сједињене Државе. Направљен је од масе и зачина ђумбира и обично има формат лутке или познатих ликова, као што је сам Схрек.

<П> Иако није баш популаран у Бразилу, Схрек Цоокие је стекао истакнутост на друштвеним мрежама када је прича о Габриели Исусу дошла на светлост. Многи љубитељи играча почели су да деле фотографије и рецепте овог колачића, стварајући праву грозницу на мрежама.

<Х2> Закључак
<п> Прича о Габриели Исусу и Схрек Цоокие је још један доказ како фудбал може да генерише забавне и знатижељне тренутке. Његов надимак дат плејеру показује како фанови могу пронаћи сличности између идола и познатих ликова, стварајући јединствену везу између спортске и поп културе.

<п> Ако сте љубитељ Габриела Исуса или једноставно волите филм Схрек, како би било да испробате Схрек Цоокие код куће? Сигурно ће бити укусно и забавно искуство!