Гералдо Гуимараес Нека небо спусти слова

<Х1> Гералдо Гуимараес Нека небо спусти: Писма која додирују срце

<п> Гералдо Гуимараес је реномирани бразилски Јеванђански певач и текстописац. Ваше песме су познате по преношењу порука вере, наде и љубави. Једна од његових најпопуларнијих песама је “Нека Ски иди доле”, која је додирнула срца хиљада људи широм света.

<Х2> Инспиративна слова

<п> Лирицс Гералдо Гуимараес су прави поезија која додирују душу. Једноставним и дубоким језиком може пренијети поруке наде и охрабривања. Његове песме говоре о Божјем присуству, безусловну љубав и трансформацији коју може да направи у животу сваке особе.

<п> <стронг> Погледајте испод извода од слова “Нека небо спустите доле”:

<п> <спан> “Нека небо спусти се
И слава испуни ово место <бр>
Нека ватра гори <бр>
И црквено гори <бр>
Нека ветар пуше
А дух се креће <бр>
Нека небо спусти
А слава испуњава ово место “

<Х3> Утицај на људе

<п> Гералдо Гуимараес ‘песме имају моћ позитивно утицати на живот људи. Многи извештавају да се када слушају своје песме, осећају се необјашњиви мир и дубоку везу са Богом. Њихови текстови су у могућности да утегну у тешком времену и обнови верују оних који их чују.

<О ол>
<ЛИ> Тестимоније трансформације
<ЛИ> Извештаји о лечима и ослободилацији
<ЛИ> Искуства састанка са Богом

<п> Ово су само неколико примера утицаја који песме Гералда Гуимараеса имају на живот људи. Његове песме су истински инструменти Бога да би додирнули срца и доносе наду усред невоља.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Песма
<Хх> Албум


<тди>
<Тр>
<ТД> Нека небо спусти се
<ТД> Нека небо спусти се

<Тр>
<ТД> Ја сам
<ТД> Ја сам

<Тр>
<ТД> Породица Бог
<ТД> Породица Бог


<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.леттрас.мус.бр/Гералдогуимараес/деика-еике-еикаи-десцер/перт/идер Кликните овде да проверите потпуно слово “Дођи небо Дођите доле “и набавите емоционалну са овом прелепом песмом.

<п> <Ф> Извор: летрас.мус.бр