Гоогле који је освојио јучерашњу игру

<Х1> Гоогле: Ко је јучер победио у игри?

<п> који никада није знао да је знао ко је освојио јучерашњу игру? Било да је то фудбалска утакмица, кошарка, тенис или било који други спорт, жеља за знањем резултата увек је сјајна. А да би живот олакшао за љубитеље спорта, Гоогле нуди неколико начина да се ове информације брзо и лако пронађе.

<Х2> Истакнути иниппет

<п> Гоогле користи истала функцију исјечка да бисте истакли најрелевантнији одговор на питање “Ко је освојио јучерашњу игру?” Овом Стретсу се појављује на врху странице о резултатима претраге и обично садржи име победничког тима и коначног резултата.

<Х2> СитеЛинкс

<п> Поред истакнутог исјечка, Гоогле такође може да приказује сајтове везане за исход игре. Ове сителине су додатне везе које се појављују испод главног резултата и директно на одређене странице, попут званичне странице тима или страници статистике игре.

<Х2> Рецензије

<п> Још један начин да се пронађете јучерашње информације о игри су путем прегледа. Гоогле може приказати оцене и коментаре стручњака или навијача о извођењу тимова, истакнутих играча и изванредних тренутака утакмице.

<Х2> Урезан

<п> Када тражите јучерашњу игру, уобичајено је пронаћи резултате у вези са претходним или будућим играма. Ови резултати се приказују на уназад, односно са нижим повлачењем у поређењу са главним резултатом. Ово форматирање помаже у брзој идентификацији најрелевантнијих информација о јучерашњој игри.

<Х2> Слика

<п> Поред текста, Гоогле такође може да приказује слике везане за јучерашњу игру. Ове слике могу бити важни тренуци утакмице, играчи у акцији или прослави након игре.

<Х2> Људи такође питају

<п> Начин да се нађе више информација о јучерашњој игри је преко Гооглеових “људи такође питају”. У овом одељку су приказане питања која се односе на истраживану тему, као што је “ко је постигао циљ победе?” Или “Шта је била најконтроверзна ствар у игри?” Кликом на једно од ових питања Гоогле приказује одговарајући одговор.

<Х2> Паковање локалног

<п> Ако је јучерашња игра била локална утакмица, Гоогле може приказати паковање информацијама о стадиону у којем је играна игра, као што је адреса, капацитет и фотографије. Ове информације су корисне за оне који желе знати више о месту где се догодила игра.

<Х2> Панел знања

<п> Панел знања је кутија за информације која се појављује на десној страни резултата Гоогле претраге. Ова кутија може садржати јучерашње информације о игри, као што су датум, време, место, укључени и коначни резултат. Поред тога, панел знања такође може приказати статистику и историју сукоба играча између тимова.

<Х2> ФАК

<п> Ако имате одређена питања о јучерашњој игри, Гоогле може приказати чести одјељак за питања (ФАК) у вези са темом. Ова питања су изабрана на основу релевантности и могу се бавити различитим аспектима игре, као што су поставци тима, повреде играча и индивидуалне статистике.

<Х2> Вести

<п> За оне који желе да буду ажурирани о јучерашњој игри и другим повезаним вестима, Гоогле нуди одељак вести. У овом одељку се приказују чланци из различитих извора вести, као што су новине, часописи и спортске веб странице, које се баве резултатом игре, тактичке анализе, играча и још много тога.

<Х2> Видео

<п> Гоогле такође може да прикаже јучерашње игре -Релатед Видеос. Ови видео снимци могу бити циљеви, најбољи тренуци, интервјуи након игара и тактичка анализа. Када кликнете на видео, корисник је усмерен на одговарајућу видео платформу, као што је ИоуТубе или Вимео.

<Х2> Истакнути видео

<П> Баш као и истакнути исјечак, Гоогле такође може да истакне видео повезани са јучерашњом игром. Овај видео се приказује на врху странице резултата претраге и обично садржи резиме најбољих тренутака утакмице.

<Х2> Видео вртиљак

<п> Други начин да пронађете видео записе о јучерашњој игри је путем видео карусела. Овај одељак приказује листу видео записа везаних за истраживану тему, омогућавајући кориснику да гледа различит садржај без напуштања странице резултата претраге.

<Х2> Топ приче

<П> Ако је јучерашња игра била веома релевантна, Гоогле може приказати одељак врхунске приче са главним вестима о овој теми. Ова вест се ажурира у реалном времену и може да укључује информације о резултату, реакцијама играча и техничара, тактичке анализе и још много тога.

<Х2> Рецепти

<п> Иако није уобичајено пронаћи рецепте који се односе на спортске игре, Гоогле може приказати рецепте за типичну стадион или храбарску храну како би пратили игру. Ови рецепти могу бити корисни за оне који желе да припреме нешто посебно током гледања јучерашње игре.

<Х2> Посао

<п> Ако тражите могућности за посао у вези са јучерашњом игром, Гоогле може приказати резултате отвора за посао у спортским клубовима, спортским маркетиншким компанијама, рекламним агенцијама и другим спортским секторима.

<Х2> Твиттер

<п> Твиттер је друштвена мрежа која се широко користи за коментарисање спортских догађаја у реалном времену. У потрази за јучерашњом игром Гоогле се може приказати релевантне твитове играча, техничара, спортских новинара и навијача. Ове твеетове могу донијети додатне информације о игри и мишљењу о решењу тима.

<Х2> Твиттер цароусел

<п> Поред приказивања појединачних твитерата, Гоогле такође може да прикаже Твиттер вртиљак са одабиром јучерашње игре -Релатед твеета. Овај одељак омогућава кориснику да се хоризонтално преврне да види различите твеетове без напуштања странице резултата претраге.

<Х2> Пронађи резултате на

<п> Ако желите да пронађете јучерашње резултате игре на одређеном извору, Гоогле нуди функцију “Пронађи резултате на”. Кликом на ову функцију, корисник може да одабере извор, као што је спортски сајт или друштвену мрежу и види само јучерашње резултате у овом извору.

<Х2> Погледајте резултате о

<П> Баш као “Пронађите резултате”, “Погледајте резултате о” омогућава кориснику да види јучерашње резултате игара на одређеном извору. Разлика је у томе што “види резултате о” приказује листу извора који се односе на истраживану тему, омогућавајући кориснику да одабере жељени извор.

<Х2> Сродне претраге

<п> Ако сте заинтересовани за друге игре или догађаје који се односе на јучерашњу игру, Гоогле може приказати сродну претрагу. Овај одељак садржи истраживање везане за истраживану тему и могу укључивати будуће игре, играчи који су укључени у јучерашњу игру и другим релевантним спортским догађајима.

<Х2> Огласи ГОТ и АДС доње дно

<п> Поред органских резултата, Гоогле такође може да прикаже јучерашње огласе у игри. Ови се огласи могу појавити на врху или на дну странице резултата претраге и идентификовани су са речју “АД”.

<Х2> Каросела

<п> Гоогле може приказати карусел са одабиром јучерашње игре -Релатед резултата. Овај вртиљак омогућава кориснику да се хоризонтално преврће да види различите резултате, као што су вести, видео, видео снимке и слике, без напуштања странице резултата претраге.

<Х2> Догађаји

<п> Ако је јучерашња игра део већег спортског догађаја, Гоогле може приказати информације о овом догађају. Ове информације могу да садрже датуме, времена, места, тимове који учествују и резултате из других догађаја догађаја.

<Х2> Хотели Пацк

<п> Ако планирате да путујете да гледате фудбалску игру или било који други спорт, Гоогле може приказати хотеле у паковању са опцијама хостинга у близини стадиона. Овај пацк Хотели укључују информације о хотелима као што су цене, гостенијске оцене и удаљеност до стадиона.

<Х2> Летови

<п> Поред хостинга, Гоогле такође може да приказује информације о лету за јучерашњу игру. Ове информације укључују летове, цене, распореде и авиокомпаније. Ова функционалност је корисна за оне који планирају путовање да гледају игру у другом граду или земљи.

<Х2> Адресар пакет

<п> Ако тражите адресу стадиона где се десила јучерашња игра, Гоогле може приказати пакет адреса са информацијама о месту. Овај адресни пакет укључује пуну адресу, карту са тачним местом на месту стадиона и фотографије стадиона.

<Х2> Сродни производи

<п> Ако сте заинтересовани за јучерашње игре -релиране производе, Гоогле може приказати сродни одељак. Овај одељак садржи производе који се односе на истраживану тему, као што су мајице, фудбалске куглице, капице и друге спортске предмете.

<Х2> Популарни производи

Као и повезани производи, Популарни производи приказују избор јучерашње игре -Релатед производа. Разлика је у томе што популарни производи показују најпопуларнији и најпродаванији производи, на основу трендова претраге и корисничке процене.

<Х2> Огласи за куповину

<п> Поред органских резултата, Гоогле такође може да прикаже јучерашњу игру -Релатед Огласи за производ. Ови огласи, познати као огласи, појављују се у Гоогле-овом одељку за куповину и идентификују се са речју “АД”.

<п> Укратко, Гоогле нуди разне карактеристике и формате за проналажење информација о томе ко је победио јучерашњу игру. Да ли је кроз истакнуто исјечак, сителинекс, рецензије, видео снимке, вести или друге елементе, Гоогле олакшава претрагу спортских резултата брзо и лако.