Гру Шта је

<Х1> Шта је Гру?

<П> Гру је акроним за “Гуарулхос”, што је име општине која се налази у митрополитанској регији Сао Пауло, Бразил. Гуарулхос је углавном познат по становнику Сао Пауло Интернатионал Аирпорт – гувернер Андре Францо Монторо, познатији као аеродром Гуарулхос.

<Х2> Аеродром Гуарулхос

<п> Аеродром Гуарулхос највећи је аеродром у Бразилу и један од најпрометнијих у Латинској Америци. Игра кључну улогу у националном и међународном ваздушном саобраћају, што је важан чвориште за домаће и међународне летове.

<Х3> Локација

<п> Аеродром Гуарулхос налази се на око 25 км од центра града Сао Паула, у стратешком подручју које олакшава приступ оба становника капитала и путницима из других региона.

<Х2> Инфраструктура

<п> Аеродром Гуарулхос има модерну и потпуну инфраструктуру, са путничким терминалима, паркингирањем, прегледи, укрцавање и слетања, продавнице, ресторане, хотеле и друге суштинске услуге како би се задовољиле потребе путника. / П>

<Х3> Терминал 1

<п> Терминал 1 Аеродром Гуарулхос углавном користе националне и регионалне авиокомпаније, нудећи домаће летове на разне градове у Бразилу.

<Х3> Терминал 2

<п> Терминал 2 је највећи и најпрометнији аеродром, који га користи неколико националних и међународних авиокомпанија. Нуди домаће и међународне летове до одредишта широм света.

<Х3> Терминал 3

<п> Терминал 3 је ексклузиван на међународне летове, које користе авиокомпаније из различитих земаља. Има модерну и удобну структуру, нудећи висококвалитетно искуство путовања.

<Х2> Транспорт

<п> Аеродром Гуарулхос нуди неколико опција транспорта за олакшавање расељавања путника. Међу опцијама су таксији, транспортне апликације, аутобуси и услуге преноса.

<Х2> Радиоциознисти

<п> Неке уродности о аеродрому Гуарулхос:

<О ол>
<ЛИ> Аеродром Гуарулхос отворен је 1985. године;
<ЛИ> По имену је “гувернер Андре Францо Монторо” у част бразилског политичара;
<ЛИ> У 2019. години аеродром Гуарулхос је забележио више од 43 милиона путника;
<ЛИ> Има једну од највећих латинских америчких песама за слетање и полијетање;
<ЛИ> Аеродром Гуарулхос одговоран је за велики део економског покрета региона.

<п> Укратко, Аеродром Гуарулхос, познат и као Гру, важан је ваздушни саобраћајни центар у Бразилу, нудећи домаће и међународне летове на разне дестинације. Његова модерна и потпуна инфраструктура пружа удобно и сигурно искуство путовања путницима.