Девет филмског филма

<Х1> Нинев повратак: Муст -сее филм за љубитеље музике и плеса

<Х2> Увод
<п> Филм “Повратак девет” ремек-дело кино које комбинује музику, плес и драму на јединствен начин. Покренут 2009. године, играни филм је адаптација истоименог цимела музике, што је заузврат било инспирисало филм Федерицо Феллини “8” “. Са звездом ливеном и ангажовањем звучног записа, филм је освојио срце јавности и примио неколико номинација и награда.

<Х2> Плац
<п> Плац “Девет поврата” се врти око ГУИДО ЦОНТИНИ, познати филмски режисер који доживљава креативну и личну кризу. Под притиском да се створи нови успешан филм, Гуидо се налази на себи окружена важним женама у њеном животу, попут њене жене, љубавнике, Мусе и чак и њена мајка. Филм приказује потешкоће са којима се суочава ГУИДО да усклади свој лични и професионални живот, док тражи инспирацију за свој следећи пројекат.

<Х2> Тхе Цаст
<п> Филм има тешку улогу, са реномираним глумцима који испоручују незаборавне наступе. Даниел Даи-Левис игра Гуидо Цонтини, још једном показујући његову свестраност и таленат. Марион Цотиллард, Пенелопе Цруз, Ницоле Кидман, Кате Худсон, Јуди Денцх и Сопхиа Лорен такође су део ливе, а сваки доноси своју магију у филм.

<Х2> Соундтрацк
<п> Соундтрацк од “девет враћања” је један од најважнијих случајева филма. Са песмама које је сачињено Маури Иестон, песме се очарава и узбудљиво, одражавају осећања и емоције ликова. Постоје песме попут “бити италијанског”, “италијанског биоскопа” и “узимају све”, што су истински музички нагласци.

<Х2> Рецепција и награде
<п> “Девет враћања” је добро примило критичари и јавност. Филм је примио неколико номинација и награда, укључујући четири номинације ОСЦАР и две награде Златни Глобе. Перформансе Мариона Цотилларда посебно је хвалило, дајући јој најбољу подршку глумицу Осцара.

<Х2> Закључак
<п> Ако сте љубитељ музикала и уживајте у доброј причи, “Девет се повратак” је филм који не можете пропустити гледање. Са ангажовањем завере, талентованом уловом и упечатљив звучни запис, филм ће вас сигурно узбудити и натјерати вас да размишљате о изазовима живота и умјетности. Не пропустите прилику да се очаравају овим ремек-дјелом биоскопа.