ИБМЕЦ Шта је

<Х1> Шта је ИБМЕЦ?

<п> ИБМЕЦ је приватна високошколска установа, са седиштем у Рио де Жанеиру и Сао Пауло, која нуди додипломске и постдипломске курсеве у областима управе, економије, права и инжењерства.

<Х2> Мисија и вредности

<п> Мисија ИБМЕЦ-а је да обуче професионалце изврсности, припремљене за изазове тржишта рада. Њихове вредности укључују потрагу за иновацијама, етиком, друштвеном одговорношћу и посвећеношћу академском квалитету.

<Х2> Курсеви понуђени

<п> ИБМЕЦ нуди додипломске курсеве у администрацији, економији, закону и инжењерству. Поред тога, има постдипломске програме као што су МБА и Мастер у пословању и финансијама.

<Х3> Означи на тржишту

<п> ИБМЕЦ је препознат као једна од најбољих образовних институција у земљи, посебно њеним пословним и економичним курсевима. Њихове ученике су веома цењене тржиштем на радном месту, због квалитета обуке коју нуди институција.

<Х2> Партнери и умрежавање

<п> ИБМЕЦ има партнерства са разним компанијама и институцијама, које студентима пружају могућности стажирања, размене и умрежавања. Ова партнерства доприносе обуци потпунијих и припремљених професионалаца за тржишне изазове.

<Х2> Инфраструктура

<п> ИБМЕЦ има модерну и комплетну инфраструктуру, опремљена учионицама, лабораторијама, библиотеци, дневним просторима и спортским областима. Све то да би студентима пружио погодно окружење за учење и лични развој.

<Х2> Селективни процес

<п> Поступак селекције за улазак у ИБМЕЦ курсеве варира у зависности од курса и врсте пријем. Генерално, потребно је узети пријемни испит на факултету или користити ЕНЕМ разред. Поред тога, могуће је уносити спољни пренос или као диплома.

<Х2> Закључак

<п> ИБМЕЦ је изврсна образовна установа, коју је на тржишту препознало и комплетном инфраструктуром. Њени курсеви нуде чврсту обуку и припрему за изазове тржишта рада. Ако тражите квалитетну обуку у областима администрације, економије, права или инжењерства, ИБМЕЦ је одлична опција.