Идеје за вечере за Валентиново

<Х1> Идеје за дан заљубљених

<Х2> Увод
<п> Дан заљубљених је посебан датум који ће прославити љубав и синдикат између парова. И један од најтраживнијих начина за прославу овог датума припрема романтичну вечеру. На овом блогу ћемо представити неке идеје вечера да бисмо вечерас учинили још посебним.

<Х2> Светлост свеће
<П> Класична и романтична опција је да се припреми свећански светлост. Изаберите мени који задовољава укус пара и каприцхе у украс стола. Користите мирисне свеће да бисте створили још више добродоводника.

<Х3> Предложени мени:
<О ол>
<ЛИ> Улаз: Греен лишће салату са козјем сиром;
<ЛИ> Главни течај: Филе Мигнон у сосу од црвеног вина праћен гратинам кромпиром;
<ЛИ> Десерт: Фондуе воћне чоколаде;

<Х2> Романтични пикник
Шта кажете на изненађујућу своју љубав са романтичним пикником? Изаберите посебно место, као што је парк или плажу и припремате корпу са укусном храном. Не заборавите да узмете пешкир да седнете и уживате у тренутку заједно.

<Х3> Предложени мени:
<О ол>
<ЛИ> ИНПУТ: ТОМАТО БРУСЦХЕТТАС и БАСИЛ;
<ЛИ> Главни течај: Гурмански сендвичи димљеног лососа;
<ЛИ> Десерт: Цупцакес Јагода;

<Х2> Тематска вечера
Шта кажете на гастрономско путовање без напуштања куће? Изаберите земљу или регион и припремите тематску вечеру са типичним јелима. Каприцхе у декорацији и створите окружење које се односи на изабрано место.

<Х3> Предложени мени (Италија):
<О ол>
<ЛИ> ИНПУТ: ТОМАТО БРУСЦХЕТТАС и БАСИЛ;
<ЛИ> Главни течај: гљива рижото;
<ЛИ> Десерт: Тирамису;

<Х2> Закључак
<п> Дан заљубљених је савршена прилика да покажете сву љубав и наклоност према вашем партнеру. Без обзира на избор вечере, најважнија ствар је да овај тренутак проведете заједно и уживате у компанији једни другима. Надамо се да су вас ове идеје инспирисале да припремате незаборавну вечеру!