Имена глумаца свих мрзе Цхрис

<Х1> Све о глумама свима мрзе Цхрис

<Х2> Увод
<п> Сви мрзе Цхрис је америчка телевизијска серија која је емитовала из 2005. до 2009. Комедија говори о животу комичара Цхрис Роцка када је био тинејџер, који је био тинејџер, живи у Брооклин кварту Нев Иорк, 1980-их. Серија је била Велики успех и покренуо је неколико талентованих глумаца за Стардом. На овом блогу ћемо сазнати више о глумацама који су део одливености мрзи Цхрис.

<Х2> Главни лист
<п> Главни одлив свима мрзе Цхрис састоји се од:
<О ол>
<ЛИ> Тилер Јамес Виллиамс – Тајлер је играо главни лик, Цхрис Роцк, у серији. Био је приповедач приче и показао нам смешне и компликоване ситуације које је Цхрис прошао.
<ЛИ> Терри Цревс – Терри је одиграо Јулиус, Цхрисов отац. Познат је по свом економском начину и увек покушава да уштеди новац да подржи породицу.
<ЛИ> Тицхина Арнолд – Тицхина је играла Роцхелле, Цхрисову мајку. Била је снажна и одлучна жена, која се увек брине о њеној породици и осигуравајући да су сви у реду.
<ЛИ> Текуан Рицхмонд – Текуан је играо Древ, Цхрисов млађи брат. Био је популаран и самоуверен тинејџер, али имао је и своје смешне тренутке.
<ЛИ> Имани Хаким – Имани је играо Тониа, Цхрисову млађу сестру. Била је паметна девојка пуна личности, увек се припремајући са њеним братом.

<Х2> Остали специјални актери и учешће
<п> Поред главног ливена, сви мрзе Цхриса представили су неколико посебних наступа и глумаца који су били део серије у различито време. Неки од њих укључују:
<ул>
<ЛИ> Винцент Мартелла – Винцент је играо Грег, Цхрисов најбољи пријатељ. Био је смешан и лојалан карактер.
<ЛИ> Травис Т. Флори – Травис је играо Јоеи Царусо, вртић у школи која се увек подразумевала са Цхрисом.
<ЛИ> Јацкуелине Мазарелла – Јацкуелине је играла госпођу Морелло, Цхрисову трачеву.
<ЛИ> Јериис Поиндектер – Јериис је одиграо Цхрисов кошаркашки тренер, г. Омар.

<Х2> Закључак
<п> Сви мрзе Цхриса била је сјајна серија успеха која је покренула неколико талентованих глумаца за Стардом. Главни лист, заједно са посебним наступима, довео је живот ликовима и насмејао нас је својим смешним и очаравајућим причама. Чак и након завршетка серије, актери су наставили каријеру у свету забаве, показујући свој таленат у другим пројектима. Ако нисте гледали да сви мрзе Цхриса, вреди се проверити и познавати ове невероватне актере у акцији!