Исус је довољно на енглеском језику

<Х1> Исус је довољан на енглеском

<п> Када је у питању проналажење испуњења и сврхе у животу, многи људи траже одговоре на разним плажама. Неки се окрећу материјалним именовима, други траже потврду од односа или достигнућа. Међутим, постоји један извор који искључује право задовољство и задовољство – Исус.

<Х2> Исусово јетри Исуса

<п> Исус није само историјска личност или религијски вођа. Он је Син Божји који је дошао на земљу да спаси човечанство од греха и нуди вечни живот. У Библији, Исус изјављује, “Ја сам начин на који је истина и живот. Нико не долази до изузетка оца кроз мене” (Јован 14: 6).

<п> Исусово довољно значи да је задовољан све потребне потребе – духовни, емоционални и физички. Он нуди опрост, исцељење, мир и наду. Без обзира на то што можемо проћи, Исус је ту да пружи удобност и смернице.

<Х3> Доживљавање Исусовог судовог материјала

<п> Да бисте искусили Исусову жену, прво морамо да признамо нашу потребу за њим. Сви смо грешници којима је потребан спаситељ. Кроз веру у Исуса можемо да примимо опроштај и будемо се обратили Богу.

<п> Једном када прихватимо Исуса у наше животе, можемо се ослонити на њега за све. Снагу можемо пронаћи у његовом присуству, мудрости у његовој речи и миру у његовим обећањима. Исус нас позива да га бацимо на све своје бриге јер је бринуо за нас (1 Петар 5: 7).

<стронг> Живјети у довољној особи Исуса

<п> Живјети у да би Исус значи да му предаје живот и дозвољава му да буде центар нашег изведенције. То значи тражити његову вољу изнад нашег и верујући му у сваку околност.

<п> Када нанесемо Исуса приоритет у нашим животима, искусиће историју соффичност на начин на који никада нисмо могли да се мислимо. Он ће обезбедити друге, води наше кораке и да нам дају смисао за сврху и испуњење.

<Спан> Закључак

<п> У свету који нам непрестано каже да нам треба више да будемо срећни, Исус нуди другачију перспективу. Доста је. Он је извор праве радости, мира и задовољства. Када у њега ставимо поверење у њега, открит ћемо да је задовољан нашим најдубљим чежњима и иде нам обилно живот.

<О ол>
<ЛИ> Прихвати Исуса као свог Спаситеља
<ЛИ> Тражи своју вољу у свим стварима
<ЛИ> верујте му да обезбеди ваше потребе
<ЛИ> Доживите његов довољно довољно у свакој области вашег живота

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Предности Исусовог субрана
<Х> Како доживети Исусово судове


<тди>
<Тр>
<ТД> Опроштење
<ТД> Прихвати Исуса као свог Спаситеља

<Тр>
<ТД> Мир
<ТД> Тражи своју вољу у свим стварима

<Тр>
<ТД> Надам се
<ТД> верујте му да обезбеди ваше потребе

<Тр>
<ТД> Смернице
<ТД> Доживите своју довољност у свакој области вашег живота


<а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Кликните овде да сазнате више о Исусовим паровима и како то може трансформисати ваш живот.

<Референце:
– Јован 14: 6
– 1 Петер 5: 7