Када зове срце 9 сезоне Нетфлик

<Х1> Када зове срце: узбудљива 9. сезона која је сада доступна на Нетфлику

<п> Ако сте обожаватељ серије “када зовете срчани”, сигурно се жељни гледајте сезону 9. А добра вест је да сада можете да пратите све емоције ове приче на Нетфлику!

<Х2> Серија која је освојила срце фанова

<п> “Када зове срце” је низ романтичне драме која се одржава у раном двадесетом веку, у граду долине угља. Парцела се врти око Елизабете Тхатцхер, младог учитеља који је упућен да предаје у граду Канађанског западу.

<п> Елизабетх се суочава са неколико изазова прилагођавањем потпуно различитој стварности са оних која је била навикла. Поред тога, она се уплетена у љубавни троугао са шармантним полицајцем Јацк Тхорнтон и Енигматиц Бизнисмен Цхарлес Кенсингтон.

<Х3> Сезона 9: Нови изазови и преозивање

<п> Сезона 9 “када се зове срце” обећава да ће донети још више емоција и изненађења навијачима. Елизабетх ће се морати да се бави новим изазовима у каријери као наставника, као и суочавајући се са људским дилемама које обећавају да ће се одбацити у срцима гледалаца.

<п> Са епизодом пуним романтике, драме и завоја, ове сезоне обећава да ће пажња ухапсити публику од почетка до краја. Спремите се за емотивно и весеље за ликове који су освојили срца хиљада фанова широм света.

<Х2> Гледајте Нетфлик сада

<П> Сада је та сезона 9 “када навсете срце” доступан на Нетфлику, не можете пропустити прилику да следите ову привлачну причу. Само идите на платформу и потражите име серије да бисте започели маратон!

<п> и ако још не познајете серију, искористите прилику да почнете да гледате од прве сезоне. Сигуран сам да ћете се заљубити у ликове и околну парцу.

<п> па припремите кокице, изаберите своје омиљено место на каучу и увуците се у ову причу која ће вам загрејати срце. Не губите време, сезона 9 “када вас назовете срце” на Нетфлику вас чека!