Када отворите регистрацију за ИФСУЛ 2023

<Х1> Када ће се регистрације за ИФСУЛ 2023 отворити?

<п> Ако сте заинтересовани да се придружите Савезном институту за образовање, науку и технологију Југ-Рио Гранде (ИФСУЛ) 2023. вероватно сте забринути када ће се отворити регистрација. У овом чланку ћемо се бавити овим проблемом и пружити све потребне информације тако да се можете правилно припремити.

<Х2> Селективни календар процеса

<п> ИфСул обично открива календар селекционог процеса унапред тако да кандидати могу да програмирају. Међутим, важно је нагласити да датуми могу да варирају од године у годину, тако да је неопходно бити свестан званичних информација које је издао Институт.

<п> Обично се регистрација за ИФСУЛ отвори у првој половини године пре жељене карте. На пример, ако намеравате да унесете 2023. године, регистрације ће се вероватно отворити у првој половини 2022.

<Х3> Како се претплатити на

<П> Да бисте се пријавили за ИФСУЛ, морате да следите обавештење о процесу одабира, које је објављено на званичној веб страници Института. Обавештење садржи све информације о датумима, потребним документима, облицима уласка и других релевантних детаља.

<п> Обично се регистрација направи искључиво путем Интернета, путем система који пружа ИФСУЛ. Кандидати морају да испуне интернетски образац и пошаљу потребну документацију у утврђеном року.

<Х2> Обавезна документа

<п> Потребни документи за регистрацију могу се разликовати у складу са жељеном типом карте. Међутим, уобичајено је да се затраже следећа документа:

<О ол>
<ЛИ> Идентификациони документ (ИД или ЦПФ);
<ЛИ> Доказ о завршетку средње школе (или еквивалентни документ);
<ЛИ> Историја школе;
<ЛИ> Недавна фотографија 3к4;
<ЛИ> Доказ о пребивалишту;
<ЛИ> Остали специфични документи, у зависности од курса и врсти умања.

<Х2> Селективни процес

<п> Процес одабира ИФСУЛ-а може се разликовати у складу са курсом и врстом пријема. Генерално, примењују се објективни тестови и / или редакције, што оцењују знање о кандидатима у областима португалског језика, математике, хуманистичких наука.

<п> Поред тога, неки модалитети уноса могу захтевати учешће у интервјуима, анализи наставног плана и програма и / или портфељ презентацији, у зависности од изабраног курса.

<Х2> Будите свесни званичних информација

<п> Од суштинског је значаја да буде свестан званичних информација које је ослободио ИФСУЛ-а, јер су само поуздани и ажурирани. Слиједите званичну веб страницу Института, проверите друштвене мреже и потпишите билтен, ако је доступно, да примите најновије вести о регистрацији и процесу избора.

<П> Надамо се да ће овај чланак разјаснити ваше сумње када ћете отворити регистрацију за ИФСУЛ 2023. Желимо вам успех у вашем академском путовању!