Када се хладноћа стигне у Санта Цатарина

<Х1> Када се хладноћа стигне у Санта Цатарина?

<п> Држава Санта Цатарина, која се налази у јужном Бразилу, позната је по својим прелепим плажама и благим климом. Међутим, током зиме температура капи и хладноћа се тешко сналази. На овом блогу разговарајмо о томе када тачно прехлада дође у Деда Мразу Катарину и како се припремити за суочавање са ниским температурама.

<Х2> Када се хладноћа почне у Санта Цатарини?

<п> Прехлада у Санта Цатарини обично се осјећа од маја. У овом тренутку, температуре почињу да падају и хладне фронте постају чешћи. Важно је нагласити да је зима у држави често прилично строга, са температурама које могу стићи испод нуле у неким регионима.

<Х3> Како се припремити за хладноћу у Санта Цатарини?

<П> Да се ​​припреми за хладноћу у Санта Цатарини, од суштинског је значаја да се одликује одговарајућа одећа да се суочи са ниским температурама. Јакне, буле од вуне, рукавице, шалове и капице су неопходни предмети да се заштите од интензивне хладноће. Поред тога, важно је такође имати одговарајућу ципелу, као што су чизме или непропусне патике, како би се избегла нелагодност узрокована влагом.

<п> <стронг> Савети за суочавање са хладноћом у Санта Цатарини:

<О ол>
<ЛИ> Користите слојеве одеће да бисте остали топли;
<ЛИ> Избегавајте да одлазите кући у хладнијим сатима дана;
<ЛИ> Конзумира топлу храну и топло пиће како би се загрејао тело;
<ли> Избегавајте веома топће купке док се могу пресушити кожу;
<ЛИ> Користите влажни ваздух да бисте избегли сувоћу дисајног путева;
<ли> Заштитите се од ветра, јер може интензивирати осећај хладноће;
<ли> Избегавајте да останете дуго времена у климатизованом окружењу, јер могу даље сушити кожу.

<Х2> Раусвалиес о хладноћи у Санта Цатарини

<п> Интензивна хладноћа у Санта Цатарини пружа невероватне пејзаже, као што је формација мраза, па чак и снег у неким вишим регионима. Ови природни појава привлаче туристе из целе земље, који желе да доживе искуство да се снежно гледа снег.

<п> Поред тога, хладно у Санта Цатарини такође погодује зимским спортовима, као што су сновбоард и скијање. У држави постоји неколико скијашких станица, где можете уживати у снегу и забавите се са овим активностима.

<п> Укратко, хладноћа у Санта Цатарини стиже од маја и може бити прилично интензивна, са температурама испод нуле. Важно је да се правилно припремите да се суочите са ниским температурама, носећи одговарајућу одећу и пратећи савјете о хладној њези. Такође уживајте у пејзажима и активностима које пружа Винтер Санта Цатарина!