Какав је интерес за заостатке у заостатку

<Х1> Који је интерес залажења за које је закасно?

<п> Када је у питању уплата за одлагање инссова, важно је схватити да могу да се примене различите врсте интереса. Камата се израчунава на основу селичке стопе, која је основна каматна стопа бразилске економије.

<Х2> Закључавање камата

<п> Подразумевано камате примењују се када постоји кашњење у плаћању доприноса социјалног осигурања. Подразумевана каматна стопа је 1% месечно, израчунато за рата умире, односно пропорционално дане одлагања.

<Х2> Селић интересовање

<п> Поред заданог интереса, селички интерес се такође може применити. СЕЛИЋА Ажурира месечну Централну банку Бразила и служи као референца за различите врсте финансијских прорачуна. У случају заосталих потраживања, селички интерес примењује се на главну вредност дуга.

Како израчунати ИнСс интереса за заостале установе?

<п> Да бисте израчунали Интерес Интерес за кашњење, потребно је размотрити и занимљиво интересовање и селички интерес. Прво, потребно је израчунати интерес за неплаћање, користећи стопу од 1% месечно. Тада је потребно израчунати селички интерес, месечно коришћење ажуриране цене централне банке.

<П> Након добијања износа камате на задани и селички интерес, само их додајте у главну вредност дуга да бисте добили укупни интерес за заостала времена.

<Х2> Последице касне исплате ИНСС

<п> Кашњење у плаћању ИНСС-а може имати неколико последица за порески обвезник. Међу главним су:

<О ол>
<ЛИ> Кашњење у реду: Поред интереса, може се применити и новчана казна на одложеној вредности. Казна је 0,33% дневно, ограничено на 20% укупног износа дуга.
<ЛИ> Ограничења ЦПФ-а: Кашњење у плаћању ИНСС-а може довести до ограничења ЦПФ-а пореског обвезника, што може отежати извршавање различитих финансијских активности.
<ЛИ> Искључивање предности: Неплаћање пријава могу довести до искључења накнада за социјално осигурање, као што су пензионисање, смртна пензија, болесна плата, између осталог.

<П> Стога је неопходно да се исплати доприноса социјалног осигурања до данас како би се избегли будући проблеми и осигурали приступ предностима ИнСС-а.

<п> Надамо се да је овај чланак појаснио ваша питања о заносу за зараде. Ако додатна питања препоручујемо да се обратите специјалисту у области социјалног осигурања.