Каква је дужина џип компаса

<Х1> Каква је дужина џип компаса?

<п> Јееп Цомпасс је веома популаран компактни СУВ на ауто-тржишту. Многи људи имају питања о димензијама овог возила, укључујући његову дужину. У овом чланку ћемо истражити ове информације и пружити све детаље које морате знати.

<х2> Јееп Цомпасс Дужина

<п> Дужина јееп компаса може се мало разликовати у зависности од верзије и године производње. Међутим, у просеку дужина јееп Цомпасс је приближно 4,39 метара.

<п> Важно је нагласити да ова мера може поднијети мале варијације у складу са опцијама и додацима инсталираним у возилу. Стога се увек препоручује да проверите техничке спецификације одређеног модела који вас занима.

<Х3> Остале димензије јееп цомпасс

<п> Поред дужине, занимљиво је знати и друге димензије Јееп Цомпасс да бисте добили комплетан приказ возила. Ево неколико додатних информација:

<ул>
<ЛИ> Ширина: Отприлике 1,82 метра
<ЛИ> Висина: Отприлике 1,64 метара
<ЛИ> Осовина растојања: Отприлике 2,64 метара

<п> Ова мерења могу се разликовати у зависности од верзије и године производње, па увек проверите техничке спецификације одређеног модела који вас занимају.

<Х2> Закључак

<п> Јееп Цомпасс је компактан СУВ са просечном дужином од око 4,39 метара. Ова мера може варирати у зависности од верзије возила и године производње. Поред дужине, важно је размотрити друге димензије, попут ширине, висине и удаљености између осовина, да бисте имали комплетан приказ возила.

<п> надамо се да је овај чланак пружио информације које сте тражили о дужини џип компаса. Ако имате више питања или желите да знате више о овом возилу, не устручавајте се да се поуздате поуздани извори или се обратите овлашћеном Џепском продавцу.