Каква је плата цензора ИБГЕ

<Х1> Шта је плата пописа за ИБГЕ?

<п> Ако сте заинтересовани да радите као ИБГЕ по цени, природно је да желите да знате шта ће бити плата ове функције. У овом чланку ћемо се обратити овој теми и пружити све потребне информације.

<Х2> Шта је ИБГЕ пописник?

<п> Попис за ИБГЕ је професионални одговоран за прикупљање демографских, економских и социјалних података и информација у одређеном региону. Ови подаци се користе за израду статистике и показатеља који помажу у планирању и развоју земље.

<Х3> Плата од пописа ИБГЕ

<п> Плата пописа ИБГЕ може се разликовати у зависности од различитих фактора, као што је регион у којем се професионални радови и количина упитника могу применити. У просеку, плата од пописа ИБГЕ је око 1.500 УСД на 2.000,00 УСД месечно.

<п> Важно је напоменути да је рад пописа ИБГЕ привремен, обично се изводи током демографског пописа, који се јавља сваких 10 година. Стога се горе поменута плата односи се на овај период рада.

<Х2> Како постати попис за ИБГЕ?

<п> Да бисте постали попис за ИБГЕ, морате да испуните неке основне захтеве, као што су старији од 18 година и да имате комплетну основну школу. Поред тога, потребно је проћи кроз поступак селекције, који обично укључује доказ о општем и специфичном знању.

<П> Након што је одобрио у процесу селекције, попис је подвргнут обуци коју нуди ИБГЕ, где учи о техникама прикупљања података и стандардима који ће се прате током теренског рада.

<Х2> Закључак

<п> Рад пописа ИБГЕ важан је за добијање података и информација које помажу у планирању и развоју земље. Плата ове функције може се разликовати, али у просеку је у просеку око 1.500,00 УСД на 2.000,00 УСД месечно током периода демографског пописа.

<п> Ако сте заинтересовани да постанете ИБГЕ попис становништва, будите свесни процеса избора који се дешавају периодично и будите спремни да се суоче са изазовима ове функције.