Каква је плата цензора ибге 2022

<Х1> Шта је плата Цензора ИБГЕ у 2022. години?

<п> Бразилски институт за географију и статистику (ИБГЕ) је одговоран за спровођење демографског пописа, анкете које настоји да прикупља информације о бразилској популацији. За то ибге запошљава пописе, који су професионалци одговорни за посету домаћинстава и примењивање упитника.

<п> Једна од најчешћих сумњи је у вези са зарадом ИБГЕ пописивача у 2022. Важно је напоменути да вредност може да се разликује у зависности од региона земље и висине домаћинстава која ће се посетити.

<Х2> Ибге пописна плата у 2022.

<п> Према информацијама које објављују ИБГЕ, плата пописа у 2022. години биће за производњу. То значи да је вредност коју треба примити директно је повезано са бројем домаћинстава и примењених упитника.

<п> Износ који је плаћен упитником варира од региона и може се консултовати на званичној веб страници ИБГЕ. Поред тога, попис становништва такође прима додатну вредност за сваки посећени дом.

<п> Важно је нагласити да је пописна рад привремена и има флексибилно радно оптерећење. Професионалац може дефинисати сопствено радно време, под условом да испуњава циљеве које је поставио ИБГЕ.

<Х3> Како постати цензор Ибге?

<п> Да бисте постали ибге попис, морате да испуните следеће захтеве:

<О ол>
<ЛИ> Минимално 18 година;
<ЛИ> имају комплетну основну школу;
<ЛИ> имају расположивост времена;
<ЛИ> Имајте приступ паметном телефону или таблету са интернетском везом;
<ЛИ> Поништавање на радној површини која намерава да делује.

<п> Да бисте се пријавили, морате да извршите поступак одабира, који обично укључује основни тест знања и интервју. Успешни кандидати пролазе обуку коју нуди ИБГЕ пре почетка активности као пописа.

<п> Важно је напоменути да се поступак одабира ИБГЕ пописа периодично изводи повремено, у складу са демографским пописом пописа. Стога је потребно бити свестан едиката и комуникација које је издао Институт.

<п> Укратко, плата пописа ИБГЕ у 2022. години је производњом, различитог према региону и висини посећених домаћинстава. Да би постао попис становништва, потребно је испунити захтеве утврђене ИБГЕ-ом и учествују у поступку селекције.

<П> Надамо се да је овај чланак појаснио ваша питања о плати ИБГЕ пописа у 2022. Ако и даље имате питање, оставите у коментарима да ћемо радо одговорити!