Каква је разлика премиум аптамила до дубоког аптамила

<Х1> Разлика од премијске аптамила до дубоког аптамила

<п> Када је у питању храњење деце, многи родитељи наилазе на мноштво опција на тржишту. Међу најпознатијим брендовима је аптамил, који нуди различите врсте формула да би се задовољиле специфичне потребе беба.

<Х2> Аптамил Премиум

<п> Премиум аптамил је дечија формула развијена за бебе од 0 до 6 месеци. Обогаћен је храњивим материјама неопходним за бебин здрав раст и развој. Поред тога, садржи пребиотике који помажу у јачању имунолошког система и здравља црева.

<п> Ова формула се производи делимично хидролизованим протеинима, што олакшава варење и смањује ризик од алергија на храну. Такође садржи масне киселине дуге ланце, као што су ДХА и АРА, који су важни за развој централног нервног система и визије.

<Х2> Доња аптамил

<п> Аптамил доњег броја је праћење деце за децу, погодна за бебе од 6 месеци. Развијен је са ексклузивним комбинацијом хранљивих материја, који помажу у когнитивном, имунолошком и цревном развоју.

<п> Ова формула садржи већу количину ДХА у поређењу са премиум аптамилом, што доприноси развоју мозга и визије. Поред тога, има ексклузивну технологију која се зове имунофортис, што јача имунолошког система бебе.

<Х3> Која је разлика између њих?

<п> Главна разлика између премиум аптамила и дубоког аптамила је у старосној групи за коју су назначени. АПТАМИЛ Премиум се препоручује за бебе од 0 до 6 месеци, док је дубоки аптамил погодан за бебе од 6 месеци.

<п> Поред тога, Дееп Аптамил има напреднији прехрамбени састав, са већом количином хранљивих материја специфичних за развој бебе. Такође има имунофортис технологију, која није присутна у премиум аптамилу.

<О ол>
<ЛИ> Аптамил Премиум је погодан за бебе од 0 до 6 месеци;
<ЛИ> Дееп Аптамил је погодан за бебе од 6 месеци;
<ЛИ> Доња аптамил има напреднији прехрамбени састав;
<ЛИ> Аптамил Дееп садржи имунофортис технологију.

<п> Важно је напоменути да би избор између премиум аптамила и дубоког аптамила треба да се изврши у консултацији са педијатру, узимајући у обзир индивидуалне потребе бебе.

<п> Надамо се да је овај чланак појаснио главне разлике између премиум аптамила и дубоког аптамила. Увек запамтите да следите смернице педијатра и понудите одговарајућу дијету својој беби.