Какво је значење имена Антхони

<Х1> Значење имена Антхони

<п> Име Антхони је енглеског порекла и има врло посебно значење. Изведен је из имена Латински Антониус, који заузврат потиче у грчком Антониосу. Име је прилично популарно у многим земљама, укључујући Бразил.

<Х2> Порекло и историја имена Антхони

<п> Име Антхони има дугу историју и датира се на Древни Рим. Био је веома чест међу Римљанима и довео је у Енглеску Норман-у након освајања 1066. Од тада се и назив проширило широм света и стекао је различите варијације на различитим језицима.

<Х2> Значење имена Антхони

<п> Име Антхони има веома лепо и снажно значење. Повезана је са снагом, храброшћу и одлучношћу. Људи са овим именом обично се рођени вођа, са снажном и харизматичном личношћу. Поред тога, они су познати по својим обавештајним и комуникацијским вештинама.

<Х3> Познате личности са именом Антхони

<О ол>
<ЛИ> Антхони Хопкинс – познати британски глумац, победник Осцара;
<ЛИ> Антхони Боурдаин – познати хост ЦХЕФ и телевизијски домаћин;
<ЛИ> Антхони Јосхуа – Светска кутија шампион;
<ЛИ> Антхони Киедис – Црвено вруће паприке Цхили;
<ЛИ> Антхони Мацкие – Глумац познат по репродукцији лика Фалцао у Марвел филмовима.

<Х2> Радиоциознисти о имену Антхони

<п> Име Антхони је прилично популаран у српским земљама као што су Сједињене Државе, Уједињено Краљевство и Канада. У Бразилу је такође и на широко коришћено име, посебно међу породицама страног порекла.

<п> Поред тога, име Антхони често је повезано са чувеним књижевним карактером Антхони Старк, познатији као и Гроунд Цомицс Ирон Ман. Овај лик је познат по својим обавештајним и технолошким вештинама.

<п> Ако размишљате о свом детету дајете име Антхони, знате да ћете одабрати снажно и смислено име. Сигурно ће донијети добре енергије и добро заступати личност детета.

<п> Надам се да ће овај чланак разјаснити ваше сумње у значење имена Антхони. Ако вам се свидело, поделите то са пријатељима и породицом!