Какво је значење наше даме апарецида

<Х1> Значење наше Лади Апарецида

<п> Наша дама Апарецида је једна од главних фигура католицизма у Бразилу. Сматра се да је заштитник земље и његова слика поцетка милионима вера у целој националној територији.

<Х2> Прича о нашој дами Апарецида

<п> Прича о нашој Лади Апарециди датира да се вратила у годину 1717, када су риболовци пронашли малу слику Дјевице Марије у водама параибе до реке у Сао Паулу. Након сусрета са имиџом, риболовци су имали обилно риболов, који је тумачен као чудо.

<п> Поновност на нашој дами Апарецида је брзо расла, и 1930. године проглашена је бранилом бранилом папе Пија Кси. Од тада милиони верне посете Национално уточиште наше даме Апарецида, смештене у граду Апарециди, у држави Сао Пауло.

<Х3> Молитва на нашој дами Апарецида

<п> Постоји неколико молитве посвећених нашој дами Апарециди, што је једна од најпознатијих:

<п> <стронг> “о неупоредива дама зачеће Апарецида, мајка Божја, краљица анђела, грешног адвоката, уточиште и утешености пателог и значења, о највише свете девице, пуне моћи и љубазности, бацали су повољан поглед нас, како бисмо могли бити спашени у свим потребама. Запамтите, врло јасну мајку Апарецида, да се не пријави да су свима који су се жалили, позвали ваше јединствено име и молили вашу јединствену заштиту, ако сте напуштени. ти. Ово самопоуздање, на прибегли смо. Заувек ћемо вас одвести кроз нашу мајку, наш заштитник, утеху и водич, наду и светлост у тренутку смрти. Доставити нас од свега што вас може увредити и вашем пресветом сину Исус. Сачувај нас од свих опасности душе и тела; усмерио сам нас у свим духовним и временским пословима. Испоручи нас од искушења ђавола, тако да, ходајући пут врлине, можемо једног дана видети и Љубав у вечној слави, за све векове векова. Амен. “

<Х2> Преданост нашој дами Апарецида

<п> Поновност на нашој дами Апарецида је веома јака у Бразилу, а многи верници врше ходочашће у националном уточишту у потрази за благословима и милости. Поред тога, уобичајено је пронаћи слике наше даме апарециде у домовима, цркавима и радним местима.

<Х2> Радиоритети о нашој дами Апарецида

<О ол>
<ЛИ> Слика наше Лади Апарецида израђена је од теракоте и мери високи око 40 центиметара.
<ЛИ> Дан наше Лади Апарецида прославља се 12. октобра, што је национални празник у Бразилу.
<ЛИ> Национално светиште наше Лади Апарецида је највећи марианско уточиште на свету.

<Х2> Закључак

<п> Наша дама Апарецида је сјајна фигура бразилске католике. Његова историја и побожност су основни елементи верске културе земље. Слика брацо-браздног бразила је поцетка и њено поверење траже милион вера у доба потребе и захвалности.