Какво је значење речи назиреу

<Х1> Значење речи назиреу

<п> Реч “назиреу” има хебрејски порекло и спомиње се у Светој Библији, тачније у Старом завету. Односи се на посебну врсту гласовања посвећености Богу, у којем се особа обавезује да ће следити одређена ограничења и праксе за одређени период.

<Х2> Назиреу је гласање

<п> Нацистички глас био је облик посвећености Богу, у коме се одвојио за светину услугу одређено време. Ова пракса је била добровољна и могу их учинити и мушкарци и жене.

<П> Кад је неко направио нациреуов глас, направио је три главне обавезе:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Абстиненција алкохолних пића: Током периода гласања, особа није могла да конзумира било какво ферментирано пиће, укључујући вино и пиво.
<ЛИ> <стронг> апстиненција грожђа-додељених производа: Поред алкохолних пића, Назиреу није могао јести грожђе, грожђице или било коју храну од грожђа.
<ЛИ> <стронг> Не исећи косу: Током периода гласања, особа пусти да коса слободно расте без исећи.

<Х3> Библијски примери назира

<п> Библија извештава неке примере ликова који су нациреу учинили гласањем. Један од најпознатијих је Самсон, познат по својој натприродној снази. Посвећен је као нацисти из материје своје мајке и гласао је током свог живота.

<п> Други пример је Самуел, једна од последњих судија Израела и пророка. Њена мајка Ана, учинила је нациреурово гласање пре него што је затруднила и посветила свог сина Богу.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Лик
<Хх> Период гласања


<тди>
<Тр>
<ТД> Самсон
<ТД> За живот

<Тр>
<ТД> Самуел
<ТД> Од трбуха до смрти


<п> Ово је само неколико примера, али пракса нацистичког гласа била је уобичајена међу Израелцима током библијског периода.

<а хреф = "хттпс: //ввв.библиаонлине.цом.бр/ "> Библијске референце

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<п> Надам се да је овај чланак разјаснио значење речи назиреу и како је то практиковано у библијском контексту. Ако имате више питања или желите да знате више о томе, оставите свој коментар испод.