Како активирати линк профила у Био-у након уклањања

<Х1> Како да активирате линк профила у биографију након уклањања

<п> Ако сте већ имали везу вашег профила уклоњени из Био-а са свог профила на друштвеној мрежи, знате колико то може бити фрустрирајуће. Уосталом, немате директну везу са вашом веб локацијом, блог или интернет продавницом одличан је начин да се возите промет и повећате видљивост на Интернету.

<п> Али не брините, у овом чланку ћемо вас научити како да активирате линк профила у биографију након што је уклоњен. Следите доле наведене кораке:

<Х2> 1. Проверите политику друштвене мреже

Пре свега, важно је да се верификују политике дотичне друштвене мреже. Неке платформе имају ограничења у употреби биолошких веза, посебно ако промовишете неку врсту комерцијалне садржаје. Обавезно бити у смерницама платформе како бисте избегли будуће проблеме.

<Х2> 2 Користите функцију “Истакнути исјечак”

<п> Значајка “Истакнути исјечак” је начин да се истакне одређени одломак из његовог садржаја у биографији. Може се користити за укључивање директне везе до вашег профила, чак и ако платформа не дозвољава додавање спољних веза. Да бисте користили ову функцију, једноставно одаберите жељени одломак и додајте ознаку <стронг> Истакнути Сниппет & ГТ; пре и после текста.

<Х2> 3. Користите функцију “СитеЛинкс”

<п> Друга опција је да користите функцију “СитеЛинкс”, што вам омогућава да додате интерне везе на ваш профил Био. На тај начин можете да креирате одељак са везама са веб локације, блог или интернет продавницом. Да бисте користили ову функцију, додајте <стронг> <стронг> <стронг> << стронг> ознаку пре и после листе веза.

<Х2> 4. Затражите следеће да би приступили вези у опису

<п> Ако платформа не дозвољава додавање спољних веза за Био, алтернатива је да затражите од својих следбеника да приступите вези у опису вашег профила. Можете да укључите блистави текст у биографију, као што је “кликните линк за опис да бисте сазнали више” и додајте везу на ваш опис профила. Стога ће заинтересоване стране моћи да приступе свом садржају путем ове везе.

<Х2> 5 Користите функцију “Сродне претраге”

<п> Неки претраживачи имају функцију “Сродне претраге”, која приказује везе у вези са истраживачким термином. Можете да користите ову функцију да бисте укључили линк свог профила у биографију, чак и ако је уклоњен. Да бисте то учинили, једноставно додајте ознаку <стронг> Сродне претраге и ГТ; пре и после везе.

<П> Пратите ове савете, можете поново активирати линк свог профила на Био након што је уклоњен. Увек запамтите да провјерите политике платформе у питању и користите расположиве ресурсе да бисте повећали видљивост на Интернету.