Како повећати време приче о Инстаграму

<Х1> Како повећати време приче о Инстаграму

<п> Можда сте схватили да је максимално време за сваку причу на Инстаграму само 15 секунди. Али шта ако желите да поделите дужи видео или испричате детаљнију причу? Срећом, постоје неки начини за повећање времена приче о Инстаграму. У овом чланку ћемо вам показати неке савете и трикове да то постигнете.

<Х2> 1. Користите функцију “Настави гледање”.

<п> Инстаграм има функцију под називом “Наставите гледати” што вам омогућава да дуже видео поделите у многе делове. Да бисте то учинили, само снимите видео запис максималног трајања од 15 секунди, а затим одаберите опцију “Наставите гледање” када је време завршено. Ово ће вам омогућити да снимите нови видео и Инстаграм ће аутоматски прикупити све делове када делите причу.

<Х2> 2 Користите апликације треће стране

<п> Постоји неколико доступних апликација које вам омогућавају да делите дуже видео записе на Инстаграму. Неки популарни примери су “Цутстори” и “Цуттер Стар”. Ове апликације вам омогућавају да снимите видео у неколико делова 15 секунди и пошаљите их директно у своју причу.

<Х2> 3. Направите креативне прелазе

<п> Ако не желите да поделите свој видео у више делова, једна опција је да направите креативне прелазе између 15 -СеЦонд Видеос. Апликације за уређивање видео записа можете користити као што су “инсхот” или “Адобе Премиере Русх” да бисте додали прелазне ефекте и учините искуство више течности за оне који гледају.

<Х2> 4. Тешки хоризонтални видео снимци

<П> Једноставан, али ефикасан савет је да се ваши видео снимци бележи хоризонтално. Ово вам омогућава да максимално искористите простор и можете да укључите више садржаја са сваком причом. Поред тога, хоризонтални снимљени видео снимци имају професионалнији изглед и пријатнији су за гледање.

<Х2> 5 Користите ИГТВ

<п> Ако заиста требате да делите дужи инстаграм видео, једна опција је да користите ИГТВ. ИГТВ је Инстаграм платформа посвећена дужим видео записима, која траје до 60 минута. Можете да отпремите свој видео у ИГТВ и поделите одломак из ње у своју причу, усмеравајући своје следбенике да гледате цео видео на ИГТВ-у.

<п> Ово су неки начини за повећање времена приче о Инстаграму. Испробајте ове савете и погледајте који вам најбоље функционира. Не заборавите да садржај увек држите занимљиве и ангажовате да бисте привукли пажњу својих следбеника. Срећно!