Како повећати запремину Ксиаоми телефона

<Х1> Како повећати запремину Ксиаоми телефона

<п> Ако имате Ксиаоми телефон и суочавате се са проблемима са ниским количином, не брините, јер постоје нека једноставна решења која могу помоћи да повећају јачину вашег уређаја. У овом чланку ћемо вам показати неке савете и трикове за решавање овог проблема.

<Х2> Подешавање поставки јачине звука

<п> Једна од првих ствари које можете да урадите је да проверите поставке јачине звука вашег КСИАОМИ телефона. Да бисте то учинили, следите доле наведене кораке:

<О ол>
<ЛИ> Отворите своје КСИАОМИ; Подешавања подешавања
<ЛИ> Потражите опцију “Звук и вибрација” или “звук и обавештења”;
<ЛИ> Тапните на “Волуме” или “Контрола јачине звука”;
<ЛИ> Подесите јачину максимума;
<ЛИ> Проверите да ли је запремина активирана за све опције, као што су медији, позиви и обавештења.

<П> Након подешавања поставки јачине звука, тестирајте звук телефона да бисте видели да ли је било побољшања.

<Х2> Користите слушалице или спољни звучници

<п> Ако је запремина телефона КСИАОМИ и даље ниска чак и након подешавања поставки, алтернатива је употреба слушалица или спољних звучника. Повежите их са својим уређајем и проверите да је запремина већа.

<Х2> Очистите аудио излазе

<п> Понекад ниска количина може бити узрокована прљавштином или препрекама у аудио излазима вашег КСИАОМИ телефона. Да бисте решили овај проблем, можете пажљиво очистити аудио излазе меком памуком или четком.

<Х2> Ажурирај оперативни систем

<п> Друго могуће решење је да проверите да ли постоје ажурирања система на вашем КСИАООМИ мобилном телефону. Ажурирања могу исправити проблеме са софтвером који могу утицати на јачину звука уређаја.

<Х2> Тражење техничке помоћи

<п> Ако ниједно од горе наведених решења, можда ће бити потребно тражити специјализовану техничку помоћ. Професионалац може дијагностиковати и решити проблем запремине његовог Ксиаоми телефона.

<п> Надамо се да су ови савети били корисни за повећање запремине вашег КСИАОМИ телефона. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите коментар испод.