Како повећати јачину иПхоне-а у позивима

<Х1> Како повећати запремину иПхоне у везама

<п> Ако имате потешкоће са слушањем позива на свој иПхоне, не брините, јер постоје нека једноставна решења која могу помоћи повећању запремине. У овом чланку ћемо истражити неке савете и трикове за побољшање квалитета звука током телефонских позива.

<Х2> Подесите јачину звука током позива

<П> Брзи начин да се повећа запремину током позива је да користите дугмад за јачину звука иПхоне-а. Током позива притисните дугме за јачину звука да бисте повећали јачину звука и дугме за јачину звука да бисте смањили јачину звука. Обавезно проверите да ли је запремина на максималном нивоу.

<Х2> Проверите подешавања звука

<п> Друга опција је да проверите поставке звука иПхоне-а. Идите на апликацију “Подешавања” и додирните “Звукови и ХАптицс”. Затим подесите клизна контрола “запремина звона и упозорења” на максимум. Ово такође може помоћи у повећању запремине током позива.

<Х2> Користите слушалице или спољни звучник

<п> Ако је запремина ипхоне и даље ниска, можете покушати да користите слушалице или спољни звучник. Повежите слушалице на иПхоне или повежите спољни звучник преко Блуетоотх-а да бисте побољшали квалитет звука током позива.

<Х2> Ажурирај свој иПхоне софтвер

<п> Одржавање вашег иПхоне софтвера је важно да се обезбеди идеална перформанса. Проверите да ли постоје доступна ажурирања која иду на апликацију “Подешавања”, играње у “Генерал” и одабиру “Ажурирање софтвера”. Ако је доступно ажурирање, преузмите и инсталирајте да бисте исправили могући проблеми са звуком.

<Х2> Контактирајте Аппле подршку

<п> Ако све горе наведене опције не решавају проблем, препоручује се контактирати Аппле подршку. Они ће моћи да пруже додатну помоћ и води га на могућим решењима за повећање запремине током позива.

<п> Надамо се да су ови савети били корисни да повећате јачину вашег иПхоне-а током позива. Не заборавите да увек проверите подешавања и ажурирања уређаја да бисте осигурали идеалне перформансе. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите коментар испод.