Како преузети екстракт Банцо Интер Ектрацт

<Х1> Како преузети Интер екстракт банке

<п> Банцо Интер је дигитална финансијска институција која својим купцима нуди разне услуге, укључујући могућност да се брзо и практично преузме банковни извоз. У овом чланку ћемо вам показати корак по корак како да постигнете овај задатак.

<Х2> Корак 1: Приступите веб локацији Интер веб веб локација Банке

<п> да бисте започели, идите на званичну веб страницу Банцо Интер-а путем вашег прегледача. Обавезно бити у сигурном и поузданом окружењу.

<Х2> 2. корак: Пријавите се на свом налогу

<п> Након приступа веб локацији пронађите опцију за пријаву и унесите своје податке о приступу, као што је ЦПФ и лозинку. Ако немате интер-банковни рачун, мораћете да се региструјете пре него што наставите.

<Х2> Корак 3: Приступите подручју екстракта

<п> Након пријаве, бићете усмерени на почетну страницу вашег рачуна. Прегледајте мени или пронађите опцију “Ектрацтс” да бисте приступили подручју где можете преузети извоз банке.

<Х2> Корак 4: Изаберите жељени период

<п> У области екстракта можете одабрати жељени период да бисте преузели екстракт. Генерално, могуће је бирати између последњих 30, 60 или 90 дана. Изаберите опцију која најбоље задовољава ваше потребе.

<Х2> Корак 5: Изаберите формат за преузимање

<п> Након одабира жељеног рока, можете одабрати формат преузимања екстракта. Банцо Интер нуди опције као што су ПДФ, ЦСВ и ОФКС. Изаберите формат који је прикладнији за вас.

<Х2> Корак 6: Преузмите екстракт

<П> Након одабира формата преузимања кликните на дугме Преузми да бисте преузели екстракт Интер Банк. Сачекајте да се поступак заврши и сачува датотеку на лако доступној локацији на вашем уређају.

<п> Спремни! Сада знате како преузети екстракт Интер банке једноставно и брзо. Не заборавите да увек чувате податке о приступу сигурно и користите поуздане уређаје за обављање банковних трансакција.