Како преузети ЛАТТЕС у ПДФ-у

<Х1> Како преузети ЛАТТЕС у ПДФ

<п> Ако сте истраживач факултета или студент, вероватно сте чули за Латтес. ЛАТТЕС је платформа коју је развио ЦНПК (Национално веће за научни и технолошки развој) који омогућава стварање мрежног академског програма. На овом блогу ћемо вас научити како преузети ЛАТТЕС у ПДФ-у.

<Х2> 1. корак: Посетите веб локацију ЛАТТЕС

<п> да бисте започели, идите на веб локацију ЛАТТЕС путем свог пожељног прегледача. Адреса је <а хреф = "хттпс: //латтес.цнпк.бр/ "> хттпс: //латтес.цнпк.бр / . Проверите да ли сте на почетној страници Латтес.

<Х2> 2. корак: Пријавите се на свом налогу

<п> Ако већ имате ЛАТТЕС налог, пријавите се помоћу свог корисника и лозинке. У супротном, кликните на “Креирај налог” и следите упутства да бисте креирали нови налог.

<Х2> Корак 3: Приступите свом животопису

<п> Након пријаве, бићете преусмерени на почетну страницу Латтес. У горњем менију кликните на “Настави” и изаберите животопис који желите да преузмете у ПДФ-у.

<Х2> Корак 4: Извоз наставног плана и програма у ПДФ

<п> Сада када сте на својој животној страни, преврните страницу док не пронађете одељак “Извоз у ПДФ”. Кликните на дугме “Извоз” и причекајте прераду.

<П> Након обраде, ПДФ датотека вашег животописа аутоматски ће се преузети на ваш рачунар или мобилни уређај.

<Х2> Корак 5: Отворите ПДФ датотеку

<п> Пронађите ПДФ датотеку са свог животописа и двапут кликните да бисте је отворили. Проверите да ли је датотека исправно преузета и да су све информације присутне.

<п> Сада имате свој ПДФ формат ЛАТТЕС резиме, спреман је да се дели или штампа по потреби.

<п> надамо се да је овај водич био користан за вас. Ако имате било каквих питања или требате више информација, слободно се посавјетујете са одјељком Честа питања ЛАТТЕС (ФАК) или контактирајте техничку подршку.