Како приступити блокираном телеграму

<Х1> Како приступити Телеграму закључаној

<п> Телеграм је веома популарна апликација за тренутне поруке широм света. Међутим, у неким земљама или институцијама приступ телеграму може се блокирати из различитих разлога. Ако се суочете са овим проблемом и желите да знате како да приступите блокирању Телеграма, овај је чланак за вас.

<Х2> 1. Користите ВПН

Један од најефикаснијих начина за обилазак телеграм брава користи виртуалну приватну мрежу (ВПН). ВПН вам омогућава да се повежете са сервером у другој земљи, маскирате своју ИП адресу и омогућавајући вам приступ телеграму као да сте на месту где апликација није блокирана.

<п> Постоји неколико доступних ВПН опција, слободно и плаћено. Неки популарни примери су Нордвпн, ЕкпрессВПН и Цибергост. Само преузмите и инсталирајте ВПН апликацију на свом уређају, изаберите сервер у земљи у којој Телеграм није блокиран и завршите, можете нормално да приступите нормално.

<Х2> 2 Користите проки

<п> Друга опција за приступ закључаном телеграму је да се користи проки. Проки делује као посредник између вас и телеграма сервера, омогућавајући вам приступ апликацији чак и ако је блокиран у вашем региону.

<п> На Интернету постоји неколико пуномоћника, а неки су бесплатни и други плаћали. Можете да тражите “проки телеграм” у свом омиљеном претраживач и пронађите више опција. Само поставите проки на своју телеграм апликацију и то можете нормално приступити.

<Х2> 3. Испробајте остале апликације за размену порука

<п> Ако уопште не можете да приступите телеграму, чак и помоћу ВПН-а или проки-а, можда је добра идеја да испробате друге апликације за размену порука. На располагању је неколико опција, као што је Вхатсапп, сигнал и вибер, који се могу користити као алтернативе телеграму.

<П> Иако свака апликација има своје карактеристике и функције, обично нуде функције сличне онима телеграма, као што су појединачне и групне поруке, гласовне и видео позиве, дељење датотека и још много тога.

<Х3> Закључак

<п> Приступање закључаном телеграму може бити изазов, али са горе поменутим опцијама можете заобићи ограничења и наставити нормално да користите апликацију. Не заборавите да проверите законитост коришћења ВПН-а и пуномоћника у вашем региону пре употребе.

<п> Надамо се да је овај чланак био користан и да можете приступити телеграму без проблема. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите коментар испод.