Како пронаћи иПхоне Имеи

<Х1> Како пронаћи ИМЕИ до иПхоне

<п> Ако тражите начин да пронађете свој иПхоне Имеи, дошли сте на право место. У овом чланку ћемо приказати корак по корак како пронаћи овај јединствени број који идентификује ваш уређај.

<Х2> Шта је ИМЕИ?

<П> Међународна идентитет мобилне опреме (ИМЕИ) је ексклузивни идентификациони број додељен сваком мобилном уређају. Користи се за идентификацију вашег иПхонеа на мобилним мрежама и може бити корисно у случају губитка или крађе уређаја.

<Х2> Како пронаћи ИМЕИ до иПхоне

<п> Постоји неколико начина да пронађете свој иПхоне ИМЕИ. Ево неких опција:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> на самом иПхоне-у: Иди на подешавања, тапните на “Генерал” и онда “о”. Спусти се док не нађем број ИМЕИ.
<ЛИ> <стронг> Нема иТунес: Повежите свој иПхоне на рачунар и отворите иТунес. Кликните на икону уређаја и пређите на картицу “Резиме”. Број ИМЕИ ће бити наведен тамо.
<ЛИ> <стронг> У оригиналној кутији: ИМЕИ број се такође може наћи у оригиналном иПхоне кутију. Потражите налепницу са бројем.

<Х2> Зашто је ИМЕИ важан?

<п> ИМЕИ је важан из више разлога. Поред идентификације вашег иПхоне-а на мобилним мрежама, такође се може користити за блокирање уређаја у случају губитка или крађе. Поред тога, неки оператери могу затражити ИМЕИ број активирањем вашег иПхоне-а на вашој мрежи.

<Х2> Закључак

<П> Проналажење ИМЕИ иПхоне-а је једноставан задатак и може бити користан у многим ситуацијама. Надамо се да је овај чланак био користан и да сте успели да пронађете ИМЕИ број свог уређаја.

<п> <стронг> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //суппорт.аппле.цом/ен-/хт204073 "> хттпс: //суппорт.аппле.цом/ен-/хт204073
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.имеи.инфо/ "> хттпс: //ввв.имеи.инфо/

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>