Како се зове Стадион Гремио

<Х1> Стадион Гремио: Арена до Гремио

<Х2> Увод
<п> Арена до Гремио, такође позната као Гремио Стадион, је службени стадион Гремио Фоот-Балл Порто Алегронсе, један од главних фудбалских клубова у Бразилу. Инаугурирано у 2012. години, стадион је један од најсавременијих у земљи и има капацитет преко 55.000 обожавалаца.

<Х2> Карактеристике
<п> Гремио Арена има подебљани дизајн и има комплетну структуру за домаћин Гремио игара и других спортских и културних догађаја. Стадион има висококвалитетну травњак, као и прву инфраструктуру, са кабинама, ВИП подручјима, ресторанима, продавницама и паркингом.

<Х2> Локација
<п> Арена до Гремио налази се у граду Порто Алегре, у стању Рио Гранде до Сул, Бразил. Пуна адреса стадиона је АВ. Падре Леополдо Брентано, 110 – Хумаита, Порто Алегре – РС, 90250-590.

<Х2> Догађаји
<п> Гремио Арена је угостила неколико спортских и културних догађаја током година. Поред Гремио игара, стадион је такође угостио емисије националних и међународних уметника, корпоративних догађаја, музичких фестивала и још много тога.

<Х2> Радиоциознисти
<п> – Гремио Арена је саграђена да замени бивши монументални олимпијски стадион, који је прешао у кућу Цех више од 50 година.
<п> – Стадион је био сцена игара Светских купа 2014, са седиштем у Бразилу.
<п> – Гремио Арена је позната по својој привилегованој акустици, која пружа одлично здраво искуство током емисија одржаних на лицу места.

<Х2> Закључак
<п> Арена Гремио, позната и као Гремио стадион, један је од главних стадиона у Бразилу. Са модерном и потпуном структуром, стадион је домаћин игара из Гремио, емисије и других догађаја. Ако сте фудбалски вентилатор или тражите јединствено културно искуство, будите сигурни да посетите Гремио Арену.