Која уста су уста

<Х1> Који је главни глумац “Боца до Боца”

<п> “Боца Боца” је бразилска телевизијска серија која је 2020. године покренута од стране Нетфлик-а. Парцела се одвија у сеоском граду на којем је погођена мистериозне болести која је пољубац преносе. Серија се бави темама као што су сексуалност, пријатељство и тајне.

<Х2> “Боца до Боца” Синопсис

<п> У серији “Боца до Боца” главни глумац је Цаио Хоровицз. Он игра лика Алек, тинејџер који се нађе у мистерије болести која се шири око града. Алек је стидљив и резервисан младић који постаје један од протагониста заплет истрагом порекла болести.

<Х3> Цаио Хоровицз: Глумац иза Алекса

<п> Цаио Хоровицз је бразилски глумац који је стекао истакнутост у серији “Боца А Боца”. Рођен је у Сао Паулу 1998. године и започео је његову уметничку каријеру још увек у својим тинејџерским. Поред глумаца, Цаио је такође музичар и учествовао је у неким позоришним продукцијама.

<п> у боци “Боца”, Цаио Хоровицз доноси убедљиве и узбудљиве перформансе. Његов лик, Алек, подвргава се неколико трансформација у целој серији, бавећи се личним питањима и суочавајући се са изазовима које је наметнула болест.

<стронг> критика и пријем

<п> БОЦА БОЦА “серија је примила позитивну критику за свој оригинални приступ и квалитет представа. Околина и добро-развијени ликови освојили су публику, која је похвала онако како се серија бави важним темама као што су сексуалност и односи.

<О ол>
<ЛИ> “Боца до Боца” је серија која вреди гледати, посебно за перформансе Цаио Хоровицз;
<ЛИ> Плац је ангажовање и пун преокрета;
<ЛИ> Теме покривене су релевантне и добро искоришћене;
<ЛИ> Серија има сјајну производњу и фотографију;
<ЛИ> Ликови се очарава и добро граде.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Име
<х> Лик


<тди>
<Тр>
<ТД> Цаио Хоровицз
<ТД> Алек

<Тр>
<ТД> Денисе Фрага
<ТД> Цамила

<Тр>
<ТД> Иза Мореира
<ТД> бел

<Тр>
<ТД> Мицхел Јоелас
<ТД> Цхицо


<п> Поред Цаио Хороовицз, “уста до уста” одливају остале талентоване актере, као што су Денисе Фрага, Иза Мореира и Мицхел Јоесас. Хемија међу актерима је очигледна и доприноси квалитету серије.

<а хреф = "хттпс: //ввв.нетфлик.цом/титле/81239681"> Пазите на уста на уста “на Нетфлику

<п> Ако нисте гледали серију “Боца у Боца”, не губите време! Посетите горњу везу и зароните у овај заинтересован заплет пун мистерија. Спремите се да се изненадите и одушевите перформансама Цаио Хоровицза и остаткама одливености.

<Реф> Извор: Нетфлик