Која је величина 3к4 фотографије

<Х1> Која је величина 3к4 фотографије?

<п> Када морамо да снимимо слику за документе, као што је ид, пасош или радну карту, уобичајено је чути о величини 3к4. Али која је тачна величина ове фотографије?

<п> Фотографија 3к4 има димензије 3 центиметра широка 4 центиметра. Ове мере су стандардизоване и коришћене у разним земљама за службене документе.

<п> Важно је напоменути да фотографија 3к4 треба да се преузме са белом позадином, без сенки или објеката који могу да ометају слику. Поред тога, лице би требало да буде врло видљиво, без додатака који покрива део лица, као што су сунчане наочаре или капе.

<п> да бисте добили 3к4 фотографију, можете потражити фото студио специјализовани за фотографије документа. Имају опрему и знање неопходне да би се осигурало да је фотографија у складу са потребним спецификацијама.

<п> Поред тога, можете преузети и 3к4 фотографију код куће све док имате квалитетну камеру и следите белу позадину и видљиве смернице за лице. У овом је случају важно штампати фотографију на квалитетан фотографски рад како бисте осигурали трајност и оштрину слике.

<п> Фотографија 3к4 се широко користи у званичним документима, као што су лична карта, пасош, радна картица, између осталог. Стога је важно бити свестан спецификација и осигурати да фотографија у складу са захтевима избегавања будућих проблема.