Која је вредност гуме Пирелли

<Х1> Која је вредност пирелли гуме?

<п> Ако тражите квалитетне гуме за своје возило, сигурно сте чули за бренд Пирелли. Пирелли је један од водећих светских произвођача гума, познат по својој трајној, перформансама и безбедности.

<п> Када је у питању утврђивање вредности пирелли гуме, важно је узети у обзир неке факторе. Цена може варирати у зависности од модела гума, величине, ширине, профила и продавнице на којој купујете.

<Х2> Модели гума Пирелли

Пирелли нуди широк спектар модела гума како би задовољили потребе различитих врста возила и услова на путу. Неки од најпопуларнијих модела укључују:

<ул>
<ЛИ> Пирелли П ЗЕРО
<ЛИ> Пирелли Ваддле П7
<ЛИ> Пирелли Сцорпион Греен
<ЛИ> Пирелли Винтер Соттозеро

<п> Сваки модел гума Пирелли има специфичне функције које могу утицати на његову цену. На пример, гуме високих перформанси имају тенденцију да буду скупе од класичних гума.

<Х3> Гдје купити Пирелли гуме

<п> Постоји неколико места места на којима можете купити Пирелли гуме. Неке од опција укључују:

<О ол>
<ЛИ> Специјализована продавница гума
<ЛИ> Продавци возила
<ЛИ> Онлине продавнице

<п> Увек је добра идеја да упоредите цене и проверите да ли су доступне промоције пре куповине. Такође, не заборавите да размотрите репутацију продавнице и квалитет понуђене услуге.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Модел
<Хх> величина
<Хх> ширина
<Хх> Профил
<Хх> Цена


<тди>
<Тр>
<ТД> Пирелли п нула
<ТД> 225 / 45Р17
<ТД> 225мм
<ТД> 45
<ТД> Р $ 500,00

<Тр>
<ТД> Пирелли струкваи П7
<ТД> 205 / 55Р16
<ТД> 205мм
<ТД> 55
<ТД> Р $ 400,00

<Тр>
<ТД> Пирелли Сцорпион Греен
<ТД> 235 / 60Р18
<ТД> 235мм
<ТД> 60
<ТД> Р $ 600,00

<Тр>
<ТД> Пирелли Винтер Соттозеро
<ТД> 195 / 65Р15
<ТД> 195мм
<ТД> 65
<ТД> Р $ 350,00


<п> Ово су само неколико примера цене пирелли гума. Имајте на уму да вредности могу варирати у зависности од места и доступних промоција.

<а хреф = "хттпс: //ввв.пирелли.цом "таргет =" _бланк "> Кликните овде приступите по званичној веб страници Пирела и добијете више информација о доступним гумама и где их купити.

<Реф> Извор: ввв.пирелли.цом Укратко, вредност пирелли гуме може се разликовати у зависности од модела, величине, ширине, профила и продавнице на којој купујете. Увек се препоручује претраживањем и упоредити цене пре куповине да бисте осигурали да добијате најбоље пословање.