Која је вредност квота у Квини

<Х1> Која је вредност угла угла?

<п> Куина је једна од најпопуларнијих лутрије у Бразилу, позната по атрактивним наградама и једноставности играња. Многи људи сумњају у вредност Квинин опкладе, тако да ћемо у овом чланку разјаснити ово питање.

<Х2> Како угаони рад?

<п> Куина је на лутрији у којој коцкар мора да изабере 5 бројева од 80 доступних. Освојите главну награду која је погодила 5 бројева. Поред тога, додељују се и коцкари који су погодили 4, 3 или 2 броја.

<Х3> Вредност опкладе

<п> Вредност угла угла се креће од броја бројева које је изабрао коцкар. Тренутно је минимална количина опкладе 2,00 УСД, за оне који бирају 5 бројева. Међутим, могуће је повећати шансе за победу обележавањем више бројева, који такође повећава вредност опкладе.

<П> на пример, ако коцкар бира 6 бројева, износ опкладе ће бити 12,00 УСД. За 7 бројева вредност ће бити 42,00 УСД и тако даље. Запамтите да је максимална вредност опкладе 6,006,00 УСД, за оне који бирају 15 могућих бројева.

<Х2> Како се кладити на углу?

<п> Да бисте се кладили на углу, само идите на акредитовану лутрију и напуните волан са жељеним бројевима. Такође је могуће кладити се на мрежи, путем званичне веб странице лутрије ЦАИКСА Ецономица Федерал.

<п> Поред тога, могуће је да се одлучите за систем изненађења, где је систем насумично одабире бројеве, или тврдоглавост, где је могуће такмичити се са истом опкладом за 3, 6, 9 или 12 узастопно такмичења. П>

<Х2> Закључак

<п> Куина је веома популарна лутрија у Бразилу, а вредност опкладе варира у зависности од броја бројева које је изабрао коцкар. Важно је запамтити да су на лутријским играма облик забаве и од суштинског је значаја за репродукцију одговорно без угрожавања личног буџета.