Која је вредност минималне опкладе киине

<Х1> Који су минималне крпе у углу?

<п> Куина је једна од најпопуларнијих лутрије у Бразилу, позната по својим дневним цртањима и атрактивним наградама. Многи људи су знатижељни да знају колики је количина минималне опкладе кине, тако да могу учествовати и такмичити за награде.

<п> Минимални угао угла угао је 2,00 УСД. Овом вриједношћу, играч бира 5 бројева, међу 80 доступним и такмичи се за главну награду која је нацртана 5 извучених бројева. Поред тога, могуће је повећати шансе за добијање више бројева на точковима, али вредност опкладе се такође повећава пропорционално.

<П> Важно је напоменути да КУИНА има друге модалитете клађења, као што су Сао Јоао Куина, која има посебну награду и другу вредност опкладе. Међутим, минимална опклада традиционалног угла је 2,00 УСД.

<П> Да бисте направили опкладу на углу, само идите на акредитовану лутрију или користите мрежне услуге коју је дао Цаика Ецономица Федерал, одговорна за администрацију лутрија у Бразилу.

<п> Куина је веома демократска лутрија, а приступачна минимална опклада, што га чини занимљивом опцијом за оне који воле да испробају своју срећу и такмиче се награде милионера.