Која је вредност озбиљне новчане казне

<Х1> Која је вредност озбиљне у реду?

<п> Казне саобраћаја су стална брига за возаче. Поред компромитовања безбедности на путевима, такође могу да теже у џеповима. Када је у питању озбиљне новчане казне, износ који треба платити може бити још већи.

<Х2> Шта се сматра озбиљно у реду?

<П> Према бразилском кодексу саобраћаја (ЦТБ), новчане казне су класификоване у четири категорије: светло, средње, озбиљно и веома озбиљно. Озбиљне новчане казне су оне које имају виши степен кршења и могу резултирати строжим казнама.

<п> Неке прекршаје које се сматрају озбиљним су:

<О ол>
<ЛИ> премашити црвено светло;
<ЛИ> Дриве са горњом брзином Дозвољено до 20%;
<ЛИ> Парк у забрањено место;
<ЛИ> Дриве без сигурносног појаса;
<ЛИ> Користите телефон током вожње.

<Х3> Која је вредност озбиљне казне?

<п> Вредност саобраћајних новчаних казни је основана од стране надлежног тела сваке државе. Међутим, према ЦТБ-у, озбиљне новчане казне имају основну вредност Р $ 195,23. Ова вредност се може умножити до 5 пута, у зависности од тежине прекршаја.

<п> Поред количине унице, возач такође накупља бодове у возачкој дозволи. За озбиљне прекршаје, 5 бодова се додаје возачкој рекорди.

<стронг> Додатне последице

<п> Поред вредности новчане казне и портфеља, озбиљне прекршаје могу резултирати другим последицама. Возач можда је заплијењено возило, има суспензију права на вожњу и чак и да се прикупљају возачев документ.

<п> Важно је напоменути да је у случајевима рецидива, када возач почини исту прекршају у року од 12 месеци, казна се може удвостручити.

<п> Стога је од суштинске важности за поштовање закона о саобраћају и избјегавати извршење тешких кривичних дела. Поред обезбеђивања безбедности на путу, такође избегавате непотребну потрошњу на новчане казне и казне.

<п> За више информација о казни у саобраћају, обратите се Стејт Департмент Одељења за саобраћај (ДеТРан) своје државе.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>