Која је вредност Хонда Цивиц 2012

<Х1> Која је вредност Хонда Цивиц 2012?

<п> Хонда Цивиц је један од најпопуларнијих аутомобила на аутомобилском тржишту. Са својим елегантним дизајном и поузданим перформансама, грађански је током година освојио срца многих возача. Ако сте заинтересовани да купујете Хонда Цивиц 2012, природно је да желите да знате вредност овог модела.

<Х2> Хонда Цивиц Просечна цена 2012

<п> Вриједност Хонда Цивиц 2012. може се разликовати у зависности од неколико фактора, попут стања возила, круг километраже, опција и региона у којој тражите. Међутим, могуће је добити идеју о просечној цени овог модела.

<п> Према истраживањима и консултацијама на специјализованим веб локацијама, просечна вредност Хонда Цивиц 2012 је око 40.000 до 50.000 долара. Важно је напоменути да су ове вредности само процена и могу се разликовати.

<Х3> Опције и верзије Хонда Цивиц 2012

<п> Хонда Цивиц 2012 је доступна у различитим верзијама, свака је са сопственим опцијама и карактеристикама. Међу најчешћим верзијама су:

<О ол>
<ЛИ> Хонда Цивиц ЛКСС 1.8
<ЛИ> Хонда Цивиц ЛКСЛ 1.8
<ЛИ> Хонда Цивиц ек 1.8
<ЛИ> Хонда Цивиц СИ 2.0

<П> Свака верзија има своје разлике, као што су клима уређај, електрични управљач, аутоматски мењач, између осталог. Важно је да проверите које су опције у возилу заинтересовани, јер то може утицати на коначну вредност.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Верзија
<Хх> опционо
<Хх> Просечна цена


<тди>
<Тр>
<ТД> Хонда Цивиц ЛКСС 1.8
<ТД> Клима, Електрично управљање, електрични прозори
<ТД> Р $ 40,000

<Тр>
<ТД> Хонда Цивиц ЛКСЛ 1.8
<ТД> Клима уређај, Електрично управљање, електрични прозори, Аутоматски мењач
<ТД> Р $ 45,000

<Тр>
<ТД> Хонда Цивиц ек 1.8
<ТД> Клима, Електрично управљање, електрични прозори, Аутоматски мењач, шибер
<ТД> Р $ 50,000

<Тр>
<ТД> Хонда Цивиц СИ 2.0
<ТД> Клима уређај, електрични управљач, електрични прозори, ручни мењач, алуминијумске фелне
<ТД> Р $ 55,000


<п> Ове вредности су само референца и могу се разликовати у зависности од стања возила и других фактора. Увек се препоручује детаљна процена аутомобила пре затварања посла.

<а хреф = "хттпс: //ввв.хондацивиц2012.цом.бр"> Овде кликните овде да бисте пронашли више информација о Хонда Цивиц 2012 и погледајте понуде доступне.

<Реф> Извор: Истраживање спроведено на специјализованим веб локацијама и консултацијама у продавници.

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>