Која је дозвољена величина на броду

<Х1> Која је дозвољена величина уграђеног кофера?

<п> Када планирамо авионско путовање, једно од главних питања која се појављује односи се на дозвољену величину на -грађеног кофера. Уосталом, нико не жели да има проблема приликом укрцавања, зар не?

<Х2> Стандардна величина

<п> Дозвољена угаона величина може се разликовати у зависности од авиокомпаније, али обично следи стандард који је утврдио Међународно удружење за ваздушни саобраћај (ИАТА). Према ИАТА смерницама, торба на унутрашњости треба да буде висока од 56 цм, ширине 45 цм и дубок 25 цм.

<п> Важно је напоменути да ове мере укључују и кофер и точкове и ручке. Стога је неопходно да проверите да ли се ваша торба уклапа у ове димензије пре укрцавања.

<Х3> Варијације између авиокомпанија

<п> упркос стандардној величини коју је успоставила ИАТА, неке авиокомпаније могу имати посебна правила која се тичу дозвољене величине на -граде кофер. Стога се увек препоручује консултација са информацијама које је компанија пружала пре путовања.

<п> Поред димензија, неке компаније су такође поставиле ограничење тежине за награђени кофер. Генерално, овај лимит се креће од 5 кг до 10 кг, али може се разликовати и према путоваци и одредишту.

<стронг> ВАЖНО: Важно је запамтити да се правила могу мењати у складу са авиокомпанијом и одредиштем пута. Због тога је неопходно провјерити ажуриране информације пре укрцавања.

<О ол>
<ЛИ> Проверите правила авиокомпаније
<ЛИ> Измерите своју награду
<ЛИ> Тежите своје уграђене кофер
<ЛИ> Организујте своје ствари на практичан начин

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Авиокомпанија
<Хх> величина дозвољена
<Хх> Дозвољена тежина


<тди>
<Тр>
<ТД> Латам
<ТД> 55 цм к 35 цм к 25 цм
<ТД> 10 кг

<Тр>
<ТД> ГОЛ
<ТД> 55 цм к 40 цм к 25 цм
<ТД> 10 кг

<Тр>
<ТД> Плава
<ТД> 55 цм к 35 цм к 25 цм
<ТД> 10 кг


<п> Увек је добро запамтити да се правила могу мењати, тако да је важно да се консултујете са ажурираним информацијама о веб локацији Аирлине пре путовања.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>