Која је минимална величина за раздвајање земље

<Х1> Која је минимална величина за раздвајање копна?

<п> Земљиште од растављања је уобичајен процес када желите да поделите имовину на мање групе. Међутим, постоји минимална величина утврђена законом тако да се овај растављач може извести.

<Х2> Законодавство

<п> Према бразилском закону, минимална величина за раздвајање земљишта варира у зависности од урбаног зонирања сваке општине. Генерално, потребно је да земљиште има минималну област тако да се може поделити на мање групе.

<Х3> Урбан Зонинг

<п> Урбано зонирање је инструмент који користе општине да организују раст и развој градова. Кроз зонирање утврђују се смернице за употребу земљишта и занимање, утврђивање, на пример, подручја намењене стамбеништву, трговини, индустрији, између осталог.

<п> Важно је да се консултујете са мастер планом и општинским законима да бисте проверили одређена правила урбаног зонирања места где је жељена терена.

<стронг> Поступак

<п> да се одбацује земљиште, потребно је пратити одређени поступак који може варирати у складу са општинским законодавством. Генерално, потребно је представити пројекат раздвајања са Градском салом, који садржи информације попут укупне површине земљишта, подела на парцеле, мерења сваког партија, између осталог.

<п> Поред тога, уобичајено је да захтева плаћање накнада и запошљавања квалификованих стручњака, као што су инжењери и архитекти, за израду пројекта и праћење процеса.

<О ол>
<ЛИ> Погледајте општинско законодавство;
<ЛИ> Припремите пројекат квара;
<ЛИ> Представите пројекат Градској кући;
<ЛИ> Платите накнаде и запошљавају квалификоване стручњаке;
<ЛИ> Слиједите процес прекида.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Корак
<Хх> Опис


<тди>
<Тр>
<ТД> 1
<ТД> Погледајте општинско законодавство

<Тр>
<ТД> 2
<ТД> Развој пројекат паузе

<Тр>
<ТД> 3
<ТД> Представите пројекат Градској кући

<Тр>
<ТД> 4
<ТД> Платите накнаде и запошљавање квалификованих професионалаца

<Тр>
<ТД> 5
<ТД> Пратите процес прекида


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом">