Која је нормална величина пениса

<Х1> Шта је нормална величина пениса?

<п> Ово је питање да се многи људи питају и стварају многе сумње и несигурности. Величина пениса је тема која може бити табу за многе, али је важно схватити да постоје разлике које се сматрају нормалним.

<Х2> Шта се сматра нормалном величином?

<п> Не постоји “нормална” величина за пенис, јер је свака особа јединствена и има различите карактеристике. Међутим, студије показују да просечна величина пениса варира између 12 и 16 центиметара.

<п> Важно је напоменути да величина пениса није директно повезана са способношћу да обезбеди сексуално задовољство. Задовољство је више повезано са способношћу појединца да истражи различите ерогене зоне и има добру емоционалну везу са својим партнером.

<Х3> Како измерити величину пениса?

<П> Да бисте правилно измерили величину пениса, мора бити усправно. Користите флексибилну траку и поставите га у базу пениса, лагано притискате на стидну кост. Мерите врхом глиста, добијајући тако дужину.

<п> Важно је запамтити да се само -Епросторно и поверење су основно за здрав сексуални живот. Ако сте забринути због величине пениса, разговарајте са лекаром специјалисти, као уролог, који може да разјасни ваше сумње и води најбољи начин.

<О ол>
<ли> Тражи лекара специјалисте;
<ли> Избегавајте поређење са другим људима;
<ЛИ> Вредност осталих облика сексуалног ужитка;
<ЛИ> Држите добру комуникацију са партнером;
<ЛИ> Инвестирајте се у самопоуздање и сазнајте шта вам даје задовољство.

<п> Запамтите да величина пениса не дефинише вашу мушкост или вашу способност да пружите задовољство. Најважније је имати здрав и задовољавајући сексуални живот, са поштовањем и обостраном сагласношћу.

<П> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.нцби.нлм.них.гов/пмц/артицлес/пмц5027994/ "таргет =" _бланк "> хттпс: //ввв.нлм.них.гов/пмц / артицлес / ПМЦ5027994 /
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.сбу.орг.бр/пациентес/пергунтас-фрекуенте/таманхо-до-до- пенис/ "таргет =" _ бланк "> хттпс: //ввв.сбу.орг .БР / пацијенти / честа питања / величина пениса /

<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>