Која је нормална величина пениса

<Х1> Шта је нормална величина пениса?

<п> Ово је веома уобичајено питање међу мушкарцима и може да прикупи многе сумње и несигурности. Важно је напоменути да величина пениса може варирати од особе до особе и не постоји величина “нормална” или “идеална”.

<Х2> Шта се сматра нормалном величином?

<п> Не постоји научни консензус о просечној величини пениса у одмору или усправном. Студије показују да се просечан остатак пениса за одмор креће од 7 до 10 центиметара, док се просечна величина у ерекцији креће од 12 до 16 центиметара.

<п> Међутим, важно је запамтити да су ове вредности само средње и не указују на стандард који ће следити. Величина пениса није директно повезана са способношћу да обезбеди сексуално задовољство.

<Х3> Шта је важније од величине?

<п> Важно је нагласити да величина пениса није једини фактор који одређује сексуално задовољство. Постоје и други аспекти који су подједнако важни, попут могућности комуникације са партнером, нивоом емоционалне интимности, квалитета односа и способност истраживања и задовољења потреба и жеља партнера.>

<п> Поред тога, од суштинског је значаја за памћење да сексуално задовољство није само повезано само на продор, већ и на друге облике стимулације, попут миловања, пољупца, пољупца, пољупца, од осталих.

<стронг> Закључак:

<п> Не постоји “нормална” или “идеална” величина за пенис. Најважнија је квалитета односа, комуникација са партнером и способност да се задовољи друге потребе и жеља. Основно је запамтити да сексуално задовољство надилази продирање и повезан је са различитим облицима стимулације.

<О ол>
<ЛИ> Референце:
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.нцби.нлм.них.гов/пмц/артицлес/пмц5027994/ "таргет =" _бланк "> хттпс: //ввв.нлм.них.гов/пмц / артицлес / ПМЦ5027994 /
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.нцби.нлм.них.гов/пмц/артицлес/пмц3114587/ "таргет =" _бланк "> хттпс: //ввв.нлм.них.гов/пмц / артицлес / ПМЦ3114587 /