Која је сврха

Сврха коришћења свих ових елемената на блогу је пружање потпуније и интерактивније искуство читалаца. Сваки елемент има одређену функцију и доприноси организацији и визуелизацији представљених информација.

<Х1>, <Х2> и <Х3> користе се за креирање наслова и титлова, помажу у хијерархији и о могућностима садржаја. <стронг> користи се за истицање важних речи или фраза, цртање пажње читалаца.

<п> Користи се за креирање параграфа, раздвајајући и организовање текста у блоковима. <Спан> се користи за примену специфичних стилова у текст.

<ЛО> и <ЛИ> користе се за креирање наручених листа, док се <УЛ> и <ЛИ> користе за креирање неозначених листа.

<Табела>, <ТХЕАД>, <ТР>, <х>, <тди> и <тд> користе се за креирање табела, омогућавајући организацију података у ступовима и линијама.

<а> и <СФ> се користе за креирање веза, омогућавајући читачу да кликне и да се преусмерава на друге странице или функције.

<Фраме> Користи се за укључивање спољног садржаја, као што је ИоуТубе видео снимци или Гоогле мапе.

Ови елементи су само неке од доступних опција за креирање блога. Избор којих елемената који се користе зависи од врсте садржаја који ће бити представљен и циљ блога. Важно је користити ове елементе правилно и уравнотежени, осигуравајући добро искуство читања корисника.