Која је сврха изградње бр 364

<Х1> Сврха изградње бр 364

<п> БР 364 је важан бразилски аутопут који прелази државе Ацре, Рондониа, Мато Гроссо и Гоиас. Његова изградња је имала као свој главни циљ да се интегрише и развија ове регионе, као и промовисање интеграције Бразила са другим земљама Америка Југ.

<Х2> Регионална интеграција

<п> Изградња БР 364 одиграла је кључну улогу у регионалном интеграцији ових држава. Пре њене изградње, приступ овим регионима био је изузетно тежак и несигуран, који је ограничен економски и социјални развој. Са аутопутем, било је значајно побољшање транспортне инфраструктуре, олакшавајући проток пољопривреде, стоке и минералне производње ових региона.

<Х2> Економски развој

<п> БР 364 такође је допринео економском развоју региона где год да иде. Побољшањем приступа било је пораста протока људи и робе, који је у овим областима појачало трговину и туризам. Поред тога, аутопут је олакшао инсталацију индустрија и компанија на путу, стварајући посао и приходе за локално становништво.

<Х2> Интеграција са другим земљама

<п> бр 364 такође игра стратешку улогу у Бразилу интеграцији са другим земаљским земљама јужноамеричке. Део је биоцеаничког ходника, интеграционе руте која повезује Бразил до пацифичних портова, кроз Перу и Боливија. Ова рута је пресудна за међународну трговину и диверзификацију могућности превоза, смањење зависности од атлантских лука.

<Х3> Социјалне користи

<п> Изградња БР 364 донела је неколико социјалних давања заједницама на путу. Поред олакшаног приступа основним услугама, као што су здравље и образовање, аутопут је такође допринео смањењу изолације из ових региона, омогућавајући већу културну и социјалну размену између заједница.

<О ол>
<ЛИ> Побољшање транспортне инфраструктуре
<ЛИ> Повећани проток људи и робе
<ЛИ> Стварање и приход посла
<ЛИ> Интеграција са другим земљама Јужноамерике
<ЛИ> Социјалне користи за локалне заједнице

<п> Укратко, изградња БР 364 имала је за циљ да промовише интеграцију и економски развој региона у којима иде, као и олакшавајући интеграцију Бразила са другим земаљским земљама у јужноамеричким земљама. Социјалне и економске користи које су створили аутопут на раст и просперитет ових региона.