Које је време смарагдне сапунице

<Х1> Време Есмералда сапуна Опера
<п> Есмералда сапуница је телевизијска продукција која је била веома успешна у Бразилу. Првобитно се преноси 2004. године, заплет прича причу о слепим младој жени која се заљуби у богате човека и суочава се са неколико препрека да живе ова љубав.

<Х2> Прикажи време
<п> СБТ станица Есмералда сапуница првобитно је емитовала СБТ станица у 18х. Уз ангажовање завера и очаравајуће ликове, сапуница је освојила бразилску публику и постала сјајан успех публике.

<Х3> Рерунс и доступност
<п> Након првобитног приказа, сапуница Опера Есмералда је још неколико пута одштета. Поред тога, могуће је пронаћи епизоде ​​и одломке из сапунице доступне на платформама за стриминг и на СБТ каналу на ИоуТубе-у.

<Х2> Мишљења и критика
<п> Есмералда сапуница је добила позитивну критику због своје околне заплете и перформансе актера. Многи су похвалили интерпретацију протагониста, тумачила Бианца ЦАСАНХО и хемија међу главним ликовима.

<Х2> Радиоциознисти
<О ол>
<ЛИ> Есмералда сапун је адаптација мексичког рада “Есмералда”, произведено 1997.
<ЛИ> Приказивање сапунице Опера је стратешки изабрано да привуче публику код куће у касно поподне.
<ЛИ> Романи звучни запис је такође био веома успешан, истичући песму “Есмералда”, коју игра Јоанна.

<Х2> Закључак
<п> Есмералда сапуница је означила епоху и освојила срца бразилских гледалаца. Са ангажовањем заплете и очаравајуће ликове, сапуница је постала велики успех публике и још увек је љубавно памћено од стране многих фанова.